TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pokec

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Pokec

Postby iconmaster » 15 Dec 2014 16:14

prave vcera som to cital, esteze nerobim zeleninu a ruske vozy :haha:

Marian | --
Name: Marian

Postby Marian » 15 Dec 2014 16:44

Neviem čim to je, ale predtým som bol veľký "fanda" F1 a vlani som už asi 3 VC vynechal a tento rok som možno ani 3 celé nevidel a aj tie, som prespal :P asi to bude tými trápnymi 1,6-kami, alebo jednoducho starnem...
Doma sme to riešili nahratím pretekov. Keď nás to nudilo tak sme preteky pozreli za 30 minút.
Čo ma vrcholne zlostilo bolo keď komentátor spustil emh, hm, eee ale to robia aj inde.

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 15 Dec 2014 18:04

---------------------------------
No a inak toto by bolo voľačo pre Iconmastera a spol. :D
http://www.autoforum.cz/fascinace/maz-7 ... anych-kol/
Do toho by som sa asi nepustil, lebo to vyzerá ako nedokončený model :haha: , ale inak brutal...

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 17 Dec 2014 23:56

Hrozny clanok. Same udajne a dohady :( Autor nasiel par fotiek a vymyslel k nim clanok.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 18 Dec 2014 16:47

vymysly su medzi novinarmi bezna prax,nakoniec v skole sa ucia vymyslat si niekolko rokov.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 18 Dec 2014 18:01

u mňa fotošop, expert level :P
---
a niečo pre Fita, ak sem náhodou raz zablúdi

http://minikiwi.refresher.sk/205-Mas-ra ... stvorcekov
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Beňo | 48
Name: Benjamín Krajčí

Postby Beňo » 19 Dec 2014 09:36

Držali ste niekto niečo podobné v ruke?
Predpokladám, že sa to stavia ako bežná rubikova kocka 3x3 akurát to dlhšie trvá. Teda pokiaľ predpokladám, že to stavajú bežní smrtelníci spôsobom štvorček za štvočekom nacvičenými ťahmi, nie celá kocka naraz ako Zemdeges a jemu podobní. Táto má 866 "kociek", bežná 26 "kociek" to znamená 32 x viac. Predpokladajme, že ťah na výmenu dvoch kociek navzájom bude 2x zložitejší. Pri priemernom čase na zloženie 3x3 povedzme 2 minúty to vychádza na 2 hodiny rýchleho krútenia bez rozmýšľania. To by sa mi tým zabíjať nechcelo. Možno raz, na skúšku. Keď pôjdem na výlet transsibírskou magistrálou :-) .
Jediný problém vidím v tom, že štvorček nemá pevne stanovené umiestnenie. Napríklad štvorček z druhého riadku druhého stĺpca sa dá umiestniť aj do ostatných troch rohov tej istej farebnej plochy. A čo to spraví s "poskladateľnosťou" kocky netuším.
Ale dám manželke tip na darček na narodeniny. Stačí aj 4x4 alebo 5x5.

Marmat | 39
Name: Martin

Postby Marmat » 21 Dec 2014 21:42

Ahojte , kupujem bratovi čítačku a neviem sa rozhodnúť . Rozhodujem sa medzi Amazon Kindle 5 a Pocketbook 624 touch . Ide mi hlavne o pokojné čítanie kníh hlavne v PDF formáte . Ďalej by som chcel , aby mala v sebe nejaký česko/slovensko - anglický slovník ak to je možné . rýchla aby bola a vcelku , aby som tu kúpu neľutoval . Prípadne napíšte , ak aj máte niekto nejaké skúsenosti s týmito čítačkami , nech sa mi ľahšie rozhoduje :) Ďakujem všetkých za odpoveď a prajem Vám príjemne prežitie Vianočných sviatkov

Paly12 | 58
Name: Vraťo

Postby Paly12 » 21 Dec 2014 23:35

Ahoj,
ja mám Kindľu 5. Som s ňou spokojný, ale podpora pdf je veľmi slabá. Čítať pdf síce vie, ale nevie to dobre stránkovať pri zmene veľkosti písma (zmene veľkosti písma sa prispôsobí aj stránka), len pomocou lupy, čo je dosť nepohodlné. Existujú konvertory "pdf to mobi", je to síce lepšie, ale tiež to nie je žiadna sláva. Takže keď to má byť hlavne na pdf, tak asi radšej niečo iné ako Kindľu.

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 22 Dec 2014 14:07

ak by mal potom niekto záujem o adventný kalendár racepapper.de, 26. bude komplet, kľudne sa ohláste, mám všetky :wink:
Armin is the best

Return to “Rest room // Rest Room”