TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Re: Stretko ZA
cize ziadne predavanie auta, ziadne kondicne parkovanie ... parkujem v auparku a som spokojny (kym ma serpens zase nebude nutit ist ku mirage)
Ďalšie stretko je úspešne za nami, celkovo nás bolo sedem, ďakujem chalanom, že sa ukázali v takom hojnom počte.
A teším sa na dokumentačné fotky od Serpensa.
A teším sa na dokumentačné fotky od Serpensa.
Nikdy som nechápal napr. domorodcov v afrike keď sa nechceli fotiť, dokonca sa "fotografovi" vyhrážali násilím! Ale keď sa vidím na tej fotke, je mi všetko úplne jasné! 
tak domorodcom fotograf kradol dušu a tebe čo, sebavedomie? keď chcem odfotiť ja drahú, tak to tiež nechce,
ale naopak, keď som sa na Plitvických jazerách nechcel nechať fotiť ja, tak to sa regulérne nasrkakala
ale naopak, keď som sa na Plitvických jazerách nechcel nechať fotiť ja, tak to sa regulérne nasrkakala
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Zdravím
A čo v marci?
A čo v marci?
No veru mohli by sme.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ja som za. Tento tyzden mozem stvrtok alebo piatok.
To už je takmer mesiac od posledného "fotenia sa"!?
Ja tento týždeň mám smolu, najskôr na budúci a najlepšie v stredu, ak mi hanba dovolí po "zostuzení" s Išakom sa tam objaviť. 
Vo štvrtok som na plese v Prahe a v piatok cestujem domov, takže ja tento týždeň nemôžem...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).