TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Stretko ZA

Sekerka | 51

Re: Stretko ZA

Postby Sekerka » 01 Jun 2015 07:54

Nakoľko sa tu už dva týždne ani neťuklo, skúsim čo, to spraví. Blížia sa prázdniny, stihneme ešte raz sa stretnúť, či to už necháme len na nejakú súťaž? :)

vrso | 37
Name: Michal Vršanský

Postby vrso » 01 Jun 2015 08:00

ja chodim dennodenne do práce, u mňa sa nič nemení

Tulik23 | --
Name: Majo

Postby Tulik23 » 01 Jun 2015 10:02

Tento tyzden nemozem koli smene v praci. Buduci by to slo.

Sekerka | 51

Postby Sekerka » 01 Jun 2015 10:19

Vrso, možno neuveríš, ale aj ja chodím dennodenne do práce, a ak budem mať "šťastie", a "nestane" sa mi infark, alebo nejaký pracovný úraz (alebo aspoň nevyliečiteľná choroba, a aj tá len v konečnom štádiu) tak ešte minimálne 25 rokov budem musieť chodiť. :victory: Ale narážal som na dovolenky, lebo viacerý pôjdu či už s partiou alebo tí "šťastnejší" s deťmi (mnohý aj s vlastnými :wink: ) a už to bude problémik kúsok väčší skoordinovať, ale asi aj mne by viac vyhovoval budúci týždeň.

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 01 Jun 2015 10:38

Vrso to myslel, tak ze u neho je to jedno, moze hoc kedy. Ja by som mohol skor tento tyzden. Buduci to je tak 50/50.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

vrso | 37

Postby vrso » 01 Jun 2015 11:33

myslel som to tak ako píše serpens

Sekerka | 51

Postby Sekerka » 01 Jun 2015 11:39

Ja som ho pochopil, len som si uvedomil aké "svetlé zajtrajšky" na mňa čakajú, a to ešte mám doma dve dcéry! 25 rokov do dôchodku (čo mimochodom tiež nie je výhra) a za 7-8 rokov začnú dcéry dospievať! To žlčníkové kamene, je len prechádzka ružovým sadom! A keď si to prenesiem na neho, tak 39 rokov (ako hovorí náš "top umývač" áut : "bez nehy", alebo "nepodmienečne" :wink: )do dôchodku, to jedného až prejde chuť! Závidieť mu síce môžem ešte tú "prácu" na tých jeho dcérach, ale inak...
Voľajaká "depka" ma "drapla". Sorry.. :-(

Sekerka | 51

Postby Sekerka » 05 Jun 2015 10:51

Teraz ma zas drápe nejaká depka, ale z toho že sa tu už nikto neozval. :shocked: To nemá nikto záujem sa stretnúť? Či som všetkých "oplašil" tým nepodareným vtípkom? :P

vrso | 37

Postby vrso » 05 Jun 2015 10:53

stanov termín aby sa mohli vyjadriť

Sekerka | 51

Postby Sekerka » 05 Jun 2015 13:14

Streda 10.6. Margaréta je tam ešte v kalendári napísané, inak bezvýznamný deň. Ale kľudne sa môžeme stretnúť aj iný deň.

Return to “Stretká // Meetings”