TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
No aj tych 600 budem rád keď zarobím
No mne bude stačiť aj HDD disk tieží aj 15tka lebo mam teraz nový monitor tuším že je to 24ka, ktorý mávam na intráku. A teraz ho doma nevyťahujem lebo radšej nech mi zaberá na stole modelarstvo ako monitor 
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
"An architect's dream is an engineer's nightmare."
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80
To až keď doštudujem
Neviem si predstaviť ako by som chodil do školy s bedňou pod rukou, prípadne by som to na káričke ťahal za sebou 
Potrebuje na tom robiť,nie prenášať súbory.Si zozen usb kluc. Vo fax copy ich maju plno... Alebo daj veci do mobilu... Na to karicku nepotrebujes
Notebook by som hlavne využíval na školské veci ako rysovanie v AutoCAD, Revit alebo iné 3D programy na vizualizácie.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
To je síce dobrá rada, ale to mi nepomôže keďže na USBčku asi nič nenarysujem a tak isto na mobile. Keby som chcel stolný PC tak sa pýtam o radu na ten a nie na notebook.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ser na značku a běž po co nejvyšším výkonu. 3D vizualizace ti sežere víc výkonu než nová hra. Ale samozřejmě počítej s tím že sebelepší procesor nebo grafika v notebooku bude ořezávátko oproti desktopu za podobnou částku. Konkrétně ti neporadím, protože se v tom už nějakou dobu neorientuju. Maximálně ti můžu doporučit numerickou klávesnici a matný displej, ale to se u levných notebooků moc nevidí. A pokud nemá monitor HDMI, tak zkontroluj porty aby jsi ho byl schopen připojit.
Patience is a virtue.
Isto s numerickou a tie čo som si pozeral mali všetky a tak isto HDMI konektor. Akurát s tým matným displejom je to už horšie. Viem že stolný PC v rovnakej cene je výkonnejší ale tak čo to budem furt vláčiť hore dole na intrák a domov? 
Myslím že to čo si vybral je schodná cesta aj keď momentálne by som šiel radšej do Intel-u...obdoba tvojho výberu je tento LENOVO IdeaPad G50-80 Black s najnovším Broadwell-om, ale s menším počtom jadier (dve jadrá oproti 4 v AMD, ktoré by hlavne pri vizualizácii mohli mať navrch) akurát neviem ako sú na tom grafiky v týchto ntb čo sa týka výkonu.
Vo vyššej kategórii tu máš Lenovo IdeaPad G50-80, akurát je bez OS, čo by možno až tak nevadilo ak na starom NTB máš Win7 64bit, nakoľko podľa zákonov EU by si mohol licenciu preniesť z toho ntb na tento nový.
Vo vyššej kategórii tu máš Lenovo IdeaPad G50-80, akurát je bez OS, čo by možno až tak nevadilo ak na starom NTB máš Win7 64bit, nakoľko podľa zákonov EU by si mohol licenciu preniesť z toho ntb na tento nový.