TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

Sumec | 33
Name: Adam

Re: Pomoc

Postby Sumec » 21 Jun 2015 13:52

No aj tych 600 budem rád keď zarobím :) No mne bude stačiť aj HDD disk tieží aj 15tka lebo mam teraz nový monitor tuším že je to 24ka, ktorý mávam na intráku. A teraz ho doma nevyťahujem lebo radšej nech mi zaberá na stole modelarstvo ako monitor :haha:
Na stole: Kamov Ka-29 /Orlik/ 1:33; KV-2 /free/ 1:25
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80

"An architect's dream is an engineer's nightmare."

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 21 Jun 2015 16:37

Halo :victory:

Kup si klasicky komp a ne bludy americkie, ktore zlames za pol roka...
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Sumec | 33

Postby Sumec » 21 Jun 2015 17:38

To až keď doštudujem :haha: Neviem si predstaviť ako by som chodil do školy s bedňou pod rukou, prípadne by som to na káričke ťahal za sebou :P
Hotovo: Jak-3; LaGG-3; IL-2M3 Šturmovik; HH-53C Stallion; Tatra 815 NTH 6x6 + SYKO-5M + radlica; 3x Polikarpov I-16 Išak; T-80

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 21 Jun 2015 17:41

Si zozen usb kluc. Vo fax copy ich maju plno... Alebo daj veci do mobilu... Na to karicku nepotrebujes
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 Jun 2015 18:10

Si zozen usb kluc. Vo fax copy ich maju plno... Alebo daj veci do mobilu... Na to karicku nepotrebujes
Potrebuje na tom robiť,nie prenášať súbory. :wink:
Notebook by som hlavne využíval na školské veci ako rysovanie v AutoCAD, Revit alebo iné 3D programy na vizualizácie.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Sumec | 33

Postby Sumec » 21 Jun 2015 18:15

To je síce dobrá rada, ale to mi nepomôže keďže na USBčku asi nič nenarysujem a tak isto na mobile. Keby som chcel stolný PC tak sa pýtam o radu na ten a nie na notebook.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 Jun 2015 18:49

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

hopi | 38

Postby hopi » 21 Jun 2015 21:15

Ser na značku a běž po co nejvyšším výkonu. 3D vizualizace ti sežere víc výkonu než nová hra. Ale samozřejmě počítej s tím že sebelepší procesor nebo grafika v notebooku bude ořezávátko oproti desktopu za podobnou částku. Konkrétně ti neporadím, protože se v tom už nějakou dobu neorientuju. Maximálně ti můžu doporučit numerickou klávesnici a matný displej, ale to se u levných notebooků moc nevidí. A pokud nemá monitor HDMI, tak zkontroluj porty aby jsi ho byl schopen připojit.
Patience is a virtue.

Sumec | 33

Postby Sumec » 21 Jun 2015 21:30

Isto s numerickou a tie čo som si pozeral mali všetky a tak isto HDMI konektor. Akurát s tým matným displejom je to už horšie. Viem že stolný PC v rovnakej cene je výkonnejší ale tak čo to budem furt vláčiť hore dole na intrák a domov? :haha:

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 21 Jun 2015 23:29

Myslím že to čo si vybral je schodná cesta aj keď momentálne by som šiel radšej do Intel-u...obdoba tvojho výberu je tento LENOVO IdeaPad G50-80 Black s najnovším Broadwell-om, ale s menším počtom jadier (dve jadrá oproti 4 v AMD, ktoré by hlavne pri vizualizácii mohli mať navrch) akurát neviem ako sú na tom grafiky v týchto ntb čo sa týka výkonu.

Vo vyššej kategórii tu máš Lenovo IdeaPad G50-80, akurát je bez OS, čo by možno až tak nevadilo ak na starom NTB máš Win7 64bit, nakoľko podľa zákonov EU by si mohol licenciu preniesť z toho ntb na tento nový.

Return to “Rest room // Rest Room”