TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Auta
Re: Auta
Hlasujem za foto mesiaca
S tymi brzdami, som si spomenul na aferku s Cinskymi dostickami :
https://youtu.be/RrG_bcnpbaw?t=1m20s
patina pôjde pod čiernu farbu, ale my všetci vieme, že tam je
tak som zase kúsok pokročil, odvŕtal som dieru, spočiatku som bol nesvoj, že prečo nieje v strede, ale po priložení pôvodného dielu je mi to jasné
teraz mám zase iný "problém", simering, ten je samozrejme neštandardný, má rozmer* 27 - 43 - 8 a klasický je 27 - 42- 10, takže musím niečo
vymyslieť, je nejaký prípravok, ktorý fixuje gumu a kov? žeby som to zložil, natiahol na to simering a zalepil ho, aby bol vystredený na hriadeli,
tie 2 mm na výšku nevadia, miesto na to je
* rozmer sa udáva ako vnútorný Ø - vonkajší Ø - výška v milimetroch
tak som zase kúsok pokročil, odvŕtal som dieru, spočiatku som bol nesvoj, že prečo nieje v strede, ale po priložení pôvodného dielu je mi to jasné
teraz mám zase iný "problém", simering, ten je samozrejme neštandardný, má rozmer* 27 - 43 - 8 a klasický je 27 - 42- 10, takže musím niečo
vymyslieť, je nejaký prípravok, ktorý fixuje gumu a kov? žeby som to zložil, natiahol na to simering a zalepil ho, aby bol vystredený na hriadeli,
tie 2 mm na výšku nevadia, miesto na to je
* rozmer sa udáva ako vnútorný Ø - vonkajší Ø - výška v milimetroch
Last edited by toudi_sk on 05 Aug 2015 16:00, edited 1 time in total.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
A co keby si skusil zohnat to origo gufero, hadam predavaju ND do tych motorov Briggs and Stratton.
písal som Fitovi, tak uvidím, či niečo zoženie ... teraz pozerám na internete a hneď v prvom obchode (ale českom) majú 27 - 43 - 9, to mám za to,
že som nemal čas a nechal to na kolegovi, má obchod cestou domov

no nič, tak pôjdem do obchodu sám, poznám 2 a ak by to nemohli objednať, je tu ešte možnosť, že to dám vyrobiť v ECONOMOSE na CNC sústruhu
že som nemal čas a nechal to na kolegovi, má obchod cestou domov
no nič, tak pôjdem do obchodu sám, poznám 2 a ak by to nemohli objednať, je tu ešte možnosť, že to dám vyrobiť v ECONOMOSE na CNC sústruhu
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Pamatate ucastnici hvezdarne ako mi bolo nemile, ked som mal na zadnom blatniku skrabanec? Uz je to v pohode a vobec ma to netrapi, lebo v priebehu jula ma stihla este strachnut nejaka slecna na parkovisku a potom do nas po ceste do Chorvatska nabural madar s nemeckou SPZ. Pondelok ide auto na cca. tyzden na opravu. Vymena piate dvere, naraznik a spojler a bohvie co este. Tri poistne udalosti od kedy mam auto.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
To máš ještě dobrý. To my přijedeme do práce - děláme v supermarketu a večer obcházíme auto, co je kde nového. Za ty léta, co tam děláme máme nabouraný předek, napouraný zadek, poškrábány oba přední blatníky, troje dveře, troje dveře máme taky prohnutý a ještě se nějakýmu dobrákovi povedlo nám rozbít přední okno. No neparkuj před supermarketem ne
Před 14 dny jsem dával na dveře nové gumové lišty proti nárazům, už mi někdo jednu sedřel z karoserie, prostě jí kus chybí.
Před 14 dny jsem dával na dveře nové gumové lišty proti nárazům, už mi někdo jednu sedřel z karoserie, prostě jí kus chybí.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
to sú "radosti" toto, ja som zase načal na Seate pravý podbeh, odvalil sa kus betónu zo žľabu na odvod vody z parkoviska a "akosi" sa mi podarilo na neho nabehnúť