TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Re: Stretko ZA
Ja zajtra môžem tak na pol hoďku bo o 18 tej už musím biť doma, takže by som radšej niekedy inokedy
.
OK, nesiľme to, nech nás nie je dva a pol. Dajte teda iný termín.
Sekerka, beriem do roboty tie veci, čo Ti mám vrátiť a aranžovaciu hmotu. Ak to budeš do stretka potrebovať, tak mi daj SS alebo zavolaj, donesiem Ti to.
m.
Sekerka, beriem do roboty tie veci, čo Ti mám vrátiť a aranžovaciu hmotu. Ak to budeš do stretka potrebovať, tak mi daj SS alebo zavolaj, donesiem Ti to.
m.
Mas dobre vyplneny mail v profile? Chvilu tu nechodili notifikacie na SSky, neviem ako je na tom sledovanie tem.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Serpens, vďaka za sms, ale ako som už písal, dnes nemôžem.
Posielal som hromadnu sms, lebo nebolo dostupne forum.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
uz mi v prebehu dna zacali chodit maily
Tak to je fayn. Kedy dame stretko? Stihame este tento tyzden? Ci az buduci?
No ja to vidím skôr na ten budúci týždeň. Ak som to dobre pochopil sako1 je v ZA len v utorok a štvrtok. Takže štandardná streda už asi nehrozí. Marmat je už doma v Starej Bystrici, a ja mám niektorý deň krúžok (zatiaľ viem len že vo štvrtok nie). Ostatný neviem.
Chlapi, tak aby som nerušil tradície, tak budúcu stredu budem v ZA a môžem prísť. Môže byť?
@Sekerka, tie veci Ti počkajú, či donesiem do MD?
m.
@Sekerka, tie veci Ti počkajú, či donesiem do MD?
m.
Ak bude stretko v stredu počkajú. Jedine že by mi dali ten krúžok na stredu. To by som mal smolu