Chalani hrali X box kinect. Tak bola zábava navyše.co pekne pozerate na tom televizori zavesenom na stene pod modelom druzice?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Re: VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
To čierne, že vraj na nejaké pásy a to druhe bieločierne, že nejaký kostolík? Chrám. Dačo také.paráda a čo to tam má Fito za hlinu?
Hlboko sa ospravedlňujem zúčastneným zúčastníkom zájazdu za kotlíkové meškanie. V nastalom zmätku v práci a blížiacom sa víkende som ho uplne zabudol nachystať a deaktivovať Firewall
Dúfam že sa guláš podaril aj v časovom sklze.
to by mali byt ERA kocky od Atlona, na T-72To čierne, že vraj na nejaké pásy a to druhe bieločierne, že nejaký kostolík? Chrám. Dačo také.paráda a čo to tam má Fito za hlinu?
Ahojte,
chlapci, co ste este stale na hvezdarni, neda mi nenapisat par viet k akcii. Velke dakujem za krasne straveny cas, zazitky a dobru naladu, z ktorej budem tazit nasledujuce dni.
Specialne dakujem:
pre WanRayena, ktory stretko zorganizoval, za jeho vyklad pod kupolou a moznost vidiet tri planetky na nebi, ktore som takto krasne este nikdy nemala moznost vidiet;
pre Serpensa, pretoze jeho komentar na fore ma ubezpecil, ze mozem na pansku akciu prist, aj ked ja sama som mala pochybnosti, ci ju svojou pritomnostou nenarusim a zvazovala som to do poslednej chvile;
pre Johnyho7 za moznost lepit model a aktivne sa zapojit do tejto milej akcie;
pre Fita a Serpensa za pozicanie komponentov na lepenie, bez ktorych by lepit neslo;
pre Fita_jr za to, že mi ukazal svoju sikovnost;
pre petopata za jeho fajny gulasik a trefne komentare, na ktorych som sa neskutocne zabavila;
pre pisha66 za jeho trpezlivost s opekanim nasich spekaciek, kym sme my pozorovali nocnu oblohu;
pre Štefana Húsku za jeho pritomnost, nakolko ho vzdy rada vidim;
pre iconmastera za nove pravitka;
pre martina1870 za prepustenie miesta pri Ondrikovi a moznost zaskakat si pri interkativnej hre;
pre Lowiho a Serpensa za prichylenie v ich apartmane a za to, ze ani jeden z nich nechrapal;
pre Jolausa za vrucne objatie pri odchode;
a hromadne dakujem za pritomnost vsetkych (aj tych, ktorych som specialne nespomenula) pocas nocneho lepiaceho zatahu, pretoze prave vdaka tomu sa nam spolu s mojim milovanym manzelom - ktoremu taktiez obrovskeee dakujem za jeho pomoc pri vystavbe - podarilo dat dokopy uz spominany model od Johnyho7, ktoremu vlastne ani neviem, co som zan dlzna?!
Pre tych, co neboli - kuknite:

Dufam, ze som vam chlapci svojou pritomnostou nenarusila akciu a verim, ze ma medzi seba prijmete aj nabuduce..uz teraz sa tesim!
chlapci, co ste este stale na hvezdarni, neda mi nenapisat par viet k akcii. Velke dakujem za krasne straveny cas, zazitky a dobru naladu, z ktorej budem tazit nasledujuce dni.
Specialne dakujem:
pre WanRayena, ktory stretko zorganizoval, za jeho vyklad pod kupolou a moznost vidiet tri planetky na nebi, ktore som takto krasne este nikdy nemala moznost vidiet;
pre Serpensa, pretoze jeho komentar na fore ma ubezpecil, ze mozem na pansku akciu prist, aj ked ja sama som mala pochybnosti, ci ju svojou pritomnostou nenarusim a zvazovala som to do poslednej chvile;
pre Johnyho7 za moznost lepit model a aktivne sa zapojit do tejto milej akcie;
pre Fita a Serpensa za pozicanie komponentov na lepenie, bez ktorych by lepit neslo;
pre Fita_jr za to, že mi ukazal svoju sikovnost;
pre petopata za jeho fajny gulasik a trefne komentare, na ktorych som sa neskutocne zabavila;
pre pisha66 za jeho trpezlivost s opekanim nasich spekaciek, kym sme my pozorovali nocnu oblohu;
pre Štefana Húsku za jeho pritomnost, nakolko ho vzdy rada vidim;
pre iconmastera za nove pravitka;
pre martina1870 za prepustenie miesta pri Ondrikovi a moznost zaskakat si pri interkativnej hre;
pre Lowiho a Serpensa za prichylenie v ich apartmane a za to, ze ani jeden z nich nechrapal;
pre Jolausa za vrucne objatie pri odchode;
a hromadne dakujem za pritomnost vsetkych (aj tych, ktorych som specialne nespomenula) pocas nocneho lepiaceho zatahu, pretoze prave vdaka tomu sa nam spolu s mojim milovanym manzelom - ktoremu taktiez obrovskeee dakujem za jeho pomoc pri vystavbe - podarilo dat dokopy uz spominany model od Johnyho7, ktoremu vlastne ani neviem, co som zan dlzna?!
Pre tych, co neboli - kuknite:
Dufam, ze som vam chlapci svojou pritomnostou nenarusila akciu a verim, ze ma medzi seba prijmete aj nabuduce..uz teraz sa tesim!
rozmyslal som co to bude za cudo v tigrovanej kamuflazi,tipoval som nejaky taliansku macchi stihacku z vojny a on to je delfin.
co ste opravovali v aute na dvore?
co ste opravovali v aute na dvore?
LOWI kontroloval tlak v klímach.
iconmaster má k zrnu úplne pasujúci výraz, to treba dať napučať, nad rašelinovým dymom vyschnúť, pomlieť, do teplej vody s kvasnicami, prepáliť a na 12r do suda 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ja som to zabalil o den skor, ako som mal povodne v plane. Aj za ten relativne kratky cas som si ale vyborne oddychol, vypol modzogi, dokonca aj polepil a hlavne bola sranda ako vzdy. Aj ked som mal iste obavy, kvoli okresanemu poctu ucastnikov.
Fito JR dnes hadam dosklada puzzle
Dakujem mu ze napriek ostrym pohladom ma nepostrelil airsoftovou pistolkou. Gulas bol vyborny a "tento rok je lepsi ako minule" som Petopato samozrejme myslel, ze je z roka na rok lepsi, ako si spravne podotkol.
Ohnova sou tiet pobavila a doma som nasiel aj dajake ofarknute chlpe
(nie nemyslim rektalnu chlpovinu)
Neindetifikovany radler v chladnicke som nestihol vypit, tak si dajte a Augutin Marian Pista Huska mas tam dve spekacky, co si chcel. Tak zedz, nech sa nevyhodia. Precitajte mu dakto moj odkaz, kto chodite priebezne na forum. Diky
Tino - dakujem za paradnu akciu a netesim sa na dalsi rok.
Fito JR dnes hadam dosklada puzzle
Neindetifikovany radler v chladnicke som nestihol vypit, tak si dajte a Augutin Marian Pista Huska mas tam dve spekacky, co si chcel. Tak zedz, nech sa nevyhodia. Precitajte mu dakto moj odkaz, kto chodite priebezne na forum. Diky
Tino - dakujem za paradnu akciu a netesim sa na dalsi rok.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster