TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

Re: VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]

Postby WanRayen » 03 Jul 2016 13:18

co pekne pozerate na tom televizori zavesenom na stene pod modelom druzice?
Chalani hrali X box kinect. Tak bola zábava navyše.

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik

Postby WanRayen » 03 Jul 2016 13:19

paráda a čo to tam má Fito za hlinu?
To čierne, že vraj na nejaké pásy a to druhe bieločierne, že nejaký kostolík? Chrám. Dačo také.

Panther | 35
PinkPanther
Name: Palo Višňovský

Postby Panther » 03 Jul 2016 13:45

Hlboko sa ospravedlňujem zúčastneným zúčastníkom zájazdu za kotlíkové meškanie. V nastalom zmätku v práci a blížiacom sa víkende som ho uplne zabudol nachystať a deaktivovať Firewall :haha: Dúfam že sa guláš podaril aj v časovom sklze.

braintech | 44
Kral Papiru (Brno '15)
Name: Miro

Postby braintech » 03 Jul 2016 15:15

paráda a čo to tam má Fito za hlinu?
To čierne, že vraj na nejaké pásy a to druhe bieločierne, že nejaký kostolík? Chrám. Dačo také.
to by mali byt ERA kocky od Atlona, na T-72

Foxy | --
Name: Foxy

Postby Foxy » 03 Jul 2016 20:44

Ahojte,
chlapci, co ste este stale na hvezdarni, neda mi nenapisat par viet k akcii. Velke dakujem za krasne straveny cas, zazitky a dobru naladu, z ktorej budem tazit nasledujuce dni.
Specialne dakujem:
pre WanRayena, ktory stretko zorganizoval, za jeho vyklad pod kupolou a moznost vidiet tri planetky na nebi, ktore som takto krasne este nikdy nemala moznost vidiet;
pre Serpensa, pretoze jeho komentar na fore ma ubezpecil, ze mozem na pansku akciu prist, aj ked ja sama som mala pochybnosti, ci ju svojou pritomnostou nenarusim a zvazovala som to do poslednej chvile;
pre Johnyho7 za moznost lepit model a aktivne sa zapojit do tejto milej akcie;
pre Fita a Serpensa za pozicanie komponentov na lepenie, bez ktorych by lepit neslo;
pre Fita_jr za to, že mi ukazal svoju sikovnost;
pre petopata za jeho fajny gulasik a trefne komentare, na ktorych som sa neskutocne zabavila;
pre pisha66 za jeho trpezlivost s opekanim nasich spekaciek, kym sme my pozorovali nocnu oblohu;
pre Štefana Húsku za jeho pritomnost, nakolko ho vzdy rada vidim;
pre iconmastera za nove pravitka;
pre martina1870 za prepustenie miesta pri Ondrikovi a moznost zaskakat si pri interkativnej hre;
pre Lowiho a Serpensa za prichylenie v ich apartmane a za to, ze ani jeden z nich nechrapal;
pre Jolausa za vrucne objatie pri odchode;
a hromadne dakujem za pritomnost vsetkych (aj tych, ktorych som specialne nespomenula) pocas nocneho lepiaceho zatahu, pretoze prave vdaka tomu sa nam spolu s mojim milovanym manzelom - ktoremu taktiez obrovskeee dakujem za jeho pomoc pri vystavbe - podarilo dat dokopy uz spominany model od Johnyho7, ktoremu vlastne ani neviem, co som zan dlzna?!
Pre tych, co neboli - kuknite:

Dufam, ze som vam chlapci svojou pritomnostou nenarusila akciu a verim, ze ma medzi seba prijmete aj nabuduce..uz teraz sa tesim!

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik

Postby WanRayen » 04 Jul 2016 07:23

Progress dňa: Nedeľa. 3.júna

Pokec rovnako nie je potrebný. Foto vraví za všetko.

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 04 Jul 2016 08:09

rozmyslal som co to bude za cudo v tigrovanej kamuflazi,tipoval som nejaky taliansku macchi stihacku z vojny a on to je delfin.
co ste opravovali v aute na dvore?

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik

Postby WanRayen » 04 Jul 2016 10:09

LOWI kontroloval tlak v klímach.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 04 Jul 2016 12:59

iconmaster má k zrnu úplne pasujúci výraz, to treba dať napučať, nad rašelinovým dymom vyschnúť, pomlieť, do teplej vody s kvasnicami, prepáliť a na 12r do suda :bad smile:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 04 Jul 2016 16:55

Ja som to zabalil o den skor, ako som mal povodne v plane. Aj za ten relativne kratky cas som si ale vyborne oddychol, vypol modzogi, dokonca aj polepil a hlavne bola sranda ako vzdy. Aj ked som mal iste obavy, kvoli okresanemu poctu ucastnikov.

Fito JR dnes hadam dosklada puzzle :) Dakujem mu ze napriek ostrym pohladom ma nepostrelil airsoftovou pistolkou. Gulas bol vyborny a "tento rok je lepsi ako minule" som Petopato samozrejme myslel, ze je z roka na rok lepsi, ako si spravne podotkol. :wink: Ohnova sou tiet pobavila a doma som nasiel aj dajake ofarknute chlpe :) (nie nemyslim rektalnu chlpovinu)

Neindetifikovany radler v chladnicke som nestihol vypit, tak si dajte a Augutin Marian Pista Huska mas tam dve spekacky, co si chcel. Tak zedz, nech sa nevyhodia. Precitajte mu dakto moj odkaz, kto chodite priebezne na forum. Diky

Tino - dakujem za paradnu akciu a netesim sa na dalsi rok.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Return to “Archiv 2016”