Volám sa Edo, mám 33 rokov a pochádzam z východného Slovenska a zavítal som sem, pretože som sa rozhodol po asi 25-tich rokoch znovu troška vrátiť do detských čias a pohrať sa s nožnicami (alebo ako čítam, tak už skôr so skalpelom).
Momentálne žijem v Nemecku a pracujem v Dánsku ako Development Engineer (vo firme vyrábajúcej lineárne aktuátory pre postele a kreslá hlavne pre nemocnice) . Mám na starosti funkčné testery, ich modifikácie a zlepšovanie a technické špecifikácie (PLC, LabView...) občas zabrdnem aj do programovania.
Keďže šéfovia chcú všetko hneď a práca už začína byť občas dosť stresujúca, tak chcem skúsiť vystrihovačku na ukľudnenie
Posledné modely som skladal ešte na základnej škole a boli to modely z elektron-zenitu a občas som mal od Babky - poštárky aj nejaké to ABCčko. Matne si spomínam na Slona-pokladničku, vrtuľník Kamov-Ka Hokum, kamión Scania a aj Robocopa a mnoho malých modelov. Taktiež som skúšal aj vlastné modely.
Momentálne som si zakúpil 2 ks TATRA T815 GTC od Ripper Works, čo bola moja najobľúbenejšia hračka v detstve a celkovo ma príbeh Tatry GTC, ako aj jej konštrukčné riešenie a aj Tatry všeobecne fascinujú.
Predpokladám, že určite mi budete chcieť poradiť, aby som začal ľahším modelom,
Zo samotným skladaním plánujem začať až zhruba za mesiac, pokiaľ si nazbieram potrebné informácie a zakúpim potrebné náradie a pomôcky.

Moje ambície sú iba postaviť tento jeden model a spraviť ho dokonale
Už teraz som sa dozvedel mnoho cenných informácií tu z fóra a verím, že mnoho ďalších ešte nájdem a možno, aj keď som "zelenáč", aj nejaké poskytnem