Neviem presne, koľko času som tomu venoval, ale nebolo to málo a teraz mám pocit, že to vypadá strašne, že lepšie by to vyzeralo, keby som to zbúchal za jeden večer. Neviem, či aj vy máte niekedy taký pocit, že keď sa s niečim dlho babrete, vo výsledku to nevypadá tak ako ste si pôvodne predstavovali. Dokonca sa pohrávam s myšlienkou objednať u mimapnd lasery k tomuto modelu a poskladať to ešte raz. No uvidím časom, možno sa mi ten skelet aj zapáči.
Chcel som ale ešte jednu vec s vami prediskutovať. Chystám sa na nákup do Baumaxu, kúpiť montážnu penu a tmel na drevo. Chcel by som na spôsob lodných modelárov vypeniť voľné priestory v skelete, následne to orezať, zatmeliť a brúsiť do odpadnutia, kým to nebude krásne hladké. Na takto pripravený povrch by som chcel potom naniesť papierové diely. No a vás som sa chcel spýtať, aký druh montážnej peny kúpiť, niekde na tomto fóre som čítal, že najlepšia je nízkoexpanzná, takže asi tú, však. Takisto aj tmel na drevo, aký je podľa vás najvhodnejší.
A keď som sa už rozpísal, tak sa chcem ešte spýtať, či netreba papier pred nanesením peny nejako ošetriť (lakom, lepidlom ai.).
Vďaka