TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Pomoc

Postby iconmaster » 02 Sep 2020 17:10

chcel si NAJLACNEJŠIE diely a lacnejšie ako na heureke ich nenájdeš nikde :wink:
Toudi hádam odpovedal aj za mňa. Išlo ti o najlepšiu cenu a Heureka je na tento účel asi najlepší nástroj.. Dokonca som sám pomocou nej vyhľadal svoju súčasnú PC zostavu a našiel e-shop, odkiaľ som tie veci objednal (konkrétne to bol obchod Comp4u.sk z Košíc).
Zrejme nenájdeš obchod, kde budú všetky komponenty bezkonkurenčne najlacnejšie, ale stačí si urobiť nejaký menší benchmark na celkovú cenu zostavy a podľa toho si vybrať obchod. Ďalšia výhoda Heureky sú referencie aj na menej známe e-shopy, čo dáva istú bezpečnosť objednávky.

Ali | 56
Name: Ali

Postby Ali » 02 Sep 2020 19:35

V zásade je najlacnejší gigastore.sk, len tam musíš vystihnúť cenu, lebo v rámci dňa ich niekoľkokrát menia. Notebook, ktorý sledujem je v priebehu dňa od 619 do 680. Neviem, či to závisí od tlaku vzduchu, alebo od počtu otestovaných ľudí.
A pre istotu neplatiť dopredu. Pozri si hodnotenia na heureka.sk
Kupujem tu pravidelne, ešte som nemal problém s dodaním tovaru. Ešte som nemal česť tu reklamovať tovar.

xavi | --

Postby xavi » 02 Sep 2020 19:41

Narazil som na fotky takéhoto zaujímavého stroja, neviete niekto, čo to je? :) . Googlil som podľa označenia PDO-27, ale nenašlo vôbec nič. Konštrukčne veľmi zvláštny stroj, akoby nosič niečoho, ale na rozmer kontajnerov to nevyzerá /leda žeby nejakých špecializovaných/. 27 ton to už je slušná nosnosť.

nedavno som znova narazil na tieto fotky, na ktore si sa pred casom pytal.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... __tn__=K-R

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 02 Sep 2020 22:30

ešte sa môžeš skúsiť hodiť o zem, vraj to pomáha, teda minimálne deťom :bad smile:

chcel si NAJLACNEJŠIE diely a lacnejšie ako na heureke ich nenájdeš nikde :wink:
už som sa bál že nezareaguješ , nesklamal si :victory:
Toudi hádam odpovedal aj za mňa. Išlo ti o najlepšiu cenu a Heureka je na tento účel asi najlepší nástroj.. Dokonca som sám pomocou nej vyhľadal svoju súčasnú PC zostavu a našiel e-shop, odkiaľ som tie veci objednal (konkrétne to bol obchod Comp4u.sk z Košíc).
Zrejme nenájdeš obchod, kde budú všetky komponenty bezkonkurenčne najlacnejšie, ale stačí si urobiť nejaký menší benchmark na celkovú cenu zostavy a podľa toho si vybrať obchod. Ďalšia výhoda Heureky sú referencie aj na menej známe e-shopy, čo dáva istú bezpečnosť objednávky.
nakoniec si pochopil čo som chcel , dík za tip :wink:
V zásade je najlacnejší gigastore.sk, len tam musíš vystihnúť cenu, lebo v rámci dňa ich niekoľkokrát menia. Notebook, ktorý sledujem je v priebehu dňa od 619 do 680. Neviem, či to závisí od tlaku vzduchu, alebo od počtu otestovaných ľudí.
A pre istotu neplatiť dopredu. Pozri si hodnotenia na heureka.sk
Kupujem tu pravidelne, ešte som nemal problém s dodaním tovaru. Ešte som nemal česť tu reklamovať tovar.
Vďaka, tak sa mi to nezdalo že poobede som si niečo pozeral a malo to inú cenu ako ráno :haha:
A skladať budeš sám, alebo si chceš vybrať diely a aby ti to aj poskladali ?? Ja si objednávam len diely... väčšinou z Alzy... Nevravím že sú najlacnejší, ale zatiaľ aj keď som riešil reklamáciu tak vymenili kus za kus bez zbytočných otázok... Notebook som bral napríklad naposledy priamo z HP e-shopu ..
sám sám, alza je pre mňa posledná možnosť :wink:

Ďakujem každému
Armin is the best

Saskardin | 52
Name: Martin

Postby Saskardin » 03 Sep 2020 09:31

Najlacnejsie ti to spravi sikovny kamos, ktory moze nakupovat za velkoobchodne ceny na firmu. Inak ti neostava nic ine iba hladat na nete, urobit si rozpis co by si tam chcel mat a rozposielat maily s prosbou o cenove ponuky.
"Celý problém ľudstva je v tom, že hlupáci a fanatici sú si vždy istí sami sebou, a múdri ľudia plní pochybností." - Bertrand Russell

Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)

atlon | 48
Pán laserov

Postby atlon » 03 Sep 2020 17:07

Najlacnejsie ti to spravi sikovny kamos, ktory moze nakupovat za velkoobchodne ceny na firmu. Inak ti neostava nic ine iba hladat na nete, urobit si rozpis co by si tam chcel mat a rozposielat maily s prosbou o cenove ponuky.
toto ma zaujalo veru, hmm
Armin is the best

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 03 Sep 2020 18:13

Kde najlacnejšie nakúpim skladaný herný počítač, najlepšie na jednom e-shope max na dvoch? Ktoré odporúčate , ide hlavne o cenu!!
Na tvojom mieste by som sa prestal hrat tolko a zacal nieco kreslit :wink: ci si na mna zabudol :P

atlon | 48
Pán laserov

Postby atlon » 03 Sep 2020 21:22

Kde najlacnejšie nakúpim skladaný herný počítač, najlepšie na jednom e-shope max na dvoch? Ktoré odporúčate , ide hlavne o cenu!!
Na tvojom mieste by som sa prestal hrat tolko a zacal nieco kreslit :wink: ci si na mna zabudol :P
nezabudol neboj , len na materskej nie je chuť na to :haha:
a riešim to hlavne preto, lebo tento čo mám má už "pár" rokov za sebou a aby vôbec bolo na čom kresliť :P
Armin is the best

pet1972 | 53
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 15 Sep 2020 12:31

... a aby vôbec bolo na čom kresliť :P
Kombinácia Alza a Gigastore, overené a osvedčené zdroje. Ináč občas pomôže aj Heuréka, no množstvo firiem človek ani len nepozná a recenzie sú aké sú (veľa firiem odišlo z Heuréky pre čudné praktiky a vyhodnocovanie obchodov, takže už ani tie ceny nemusia byť najlacnejšie)...poprípade ak by si chcel poradiť napíš, niečo poskladáme aby to malo hlavu aj pätu

xavi | --

Postby xavi » 06 Oct 2020 14:16

zdravim, poslednych par dni sa mi tu na fore nezobrazuju spravne obrazky pre linky vlozene z http://www.papirove-modely.cz/ v chrome 85.0.4183.121 (Official Build) (64-bit). nema s tym niekto tiez problem? ja som skusal pomazat coockies a kadeco ale nepomohlo. v MS edge mi to funguje spravne ale pouzivam chrome. neviete niekto co s tym?

Return to “Rest room // Rest Room”