Iconmaster - pri dakarkách používam len suchý pastel, tmavší a svetlejší, odtiene namiešané z viacerých pastelov. Pigmentom v spojení s fixatívom sa to síce odolnosťou nevyrovná, ale na bielych dieloch a na offsete to drží perfektne, o čosi horšie na prefarbených dieloch a na laseri. Nanášam tvrdým skráteným štetcom a jemnejšie zaprášenie zasa len štetcom s jemnými štetinami. S trvácnosťou som spokojný, dôkazom je aj dakarka z 1985, ktorú som vyberal z vitríny a manipuloval s ňou asi tak 300x, aby som si pozrel čo a ako som robil a neutrpela žiaden odtlačok v prachu

.
Vyrobil som koše na kanystre, troška som ich upravil a pridal na "dvierka" časti pásoviny ktorá bránila otvoreniu uzáverov na kanystroch a aj visiace zámky proti ich krádeži. Holt krádežechtiví spoluobčania sú všade, aj na Sahare a nejaký ten litrík nafty môže chýbať aj ostatným súťažiacim posádkam, tak treba byť pripravený

.
Na spodok kabíny som popridával rôzne prelisy podľa fotiek. Tu bolo umiestnené aj pracovné svetlo, ktoré po sklopení kabíny osvetľovalo motorový priestor a uľahčovalo tak prípadný servis a opravy. Na toto sa mi náramne hodila nepoužitá hmlovka spod predného nárazníka, keďže tieto som nahrádzal väčšími
Spracoval som potrubie sania. Znázornil som kovové sťahovacie pásky a trocha vytunil koleno ktoré prepája sanie od motora k filtrom umiestneným v korbe. Na hrubší drôt v bužírke /presne spĺňal požadovaný priemer a tvaruje sa omnoho ľahšie ako plný drôt s priemerom 3,5mm/ som namotal tenší medený drôtik, zalial sekunďákom a nafarbil. Takto vzniklo rebrovanie.
Týmto sú úplne všetky diely modelu aj diely mojich prípadných úprav hotové, snáď som na nič nezabudol. Ako mám v obľube, vždy zlepím celky modelu a potom si vychutnávam ako mi to rastie pod rukami keď to všetko spájam

. Nie každý model to umožňuje, ale toto nie je ten prípad. Takže ešte pár fotiek všetkých dielov spolu a môžem to začať kompletovať. Pri dakarke z 1985 som sa vyviedol z omylu, nie je to jednoduchý proces, je to zdĺhavé a vyžaduje ešte veľa lepenia, dodržanie geometrie, retuše, patiny, ale už sa niet kam ponáhľať, koniec sa blíži
![]()
Live hard, ride easy.