TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Praga V3S 1:25 Answer

Moderator: Oliver

marchal | --
Name: Martin

Praga V3S 1:25 Answer

Postby marchal » 18 Mar 2022 16:59

I když zatím všichni co to zkusili psali,že to stojí za prd.Ale prostě je to srdcovka na který jsem se vyučil a několikrát do šroubku rozebral a složil.Tak snad se podaří i model.

developer10 | 41
Name: Peter

Re: Praga V3S 1:25 Answer

Postby developer10 » 18 Mar 2022 22:02

Pevné nervy želám! Videl som tie pokusy o stavbu tohto modelu a určite to nebude jednoduché, tak som zvedavý, ako to dopadne tuto
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

marchal | --

Postby marchal » 31 Mar 2022 19:48

první vlašťovky

marchal | --

Postby marchal » 03 Apr 2022 13:16

Hotový kola

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 03 Apr 2022 14:09

Hele Martine, tie kolesá sú moc fajné, ale čakal by som po tej lokomotíve, čo si zbúchal pre manželku, že sa Ti odvďačí aspoň novou rezacou podložkou… Či aj Tvoja Ti vraví že si ju máš vyčistiť a Tebe sa do toho nechce tak ako mne? :D :D :D

Ale kolesá sú pekné, naozaj ;) Uvidíme ako sa popasuješ so zbytkom, tam to už bude záludnejšie. Držím prsty!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

marchal | --

Postby marchal » 03 Apr 2022 14:43

developer10-řezací podložka je momentálně zaprášená od pastelu na pneu.Jinak dokud se na ní dá v klidu řezat,nebudu ji měnit

Tak jsem objevil další masakr.Zpřeházené pozice zadních náprav a s tím spojené uložení kostí

majo | 35
Name: Marián

Postby majo » 04 Apr 2022 12:41

Kolesá máš zatiaľ parádne. Dúfam, že tam nebude veľa chýb a bude to v pohode zlepiteľné. :big smile:

"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."

marchal | --

Postby marchal » 10 Apr 2022 17:48

zadní nápravy jsou hotové a předělané,ale stejně mi přejde disproporčně tenká ta trubka

marchal | --

Postby marchal » 16 Apr 2022 20:20

zase něco málo a zase samý zádrhel,výztuže rámu jsou sice zakresloné v návodné kresbě,ale už nejsou vyznačené nikde na rámu,kam se mají přilepit.Takže tu zadní(před zadníma nápravama) jsem odhadl podle vzduchojemů a tu přední až podle toho kde bude osazen motor a převodovka.

marchal | --

Postby marchal » 19 Apr 2022 14:17

Zase něco málo.Jinak absolutně nic nesedí.Listová pera jsou prohozená zadní za přední(délka) a spoustu věcí v návodné kresbě vůbec není a kompletuju to spíš intuitivně a podle fotek skutečného stroje.

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”