TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Praga V3S 1:25 Answer
Moderator: Oliver
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: Praga V3S 1:25 Answer
Pevné nervy želám! Videl som tie pokusy o stavbu tohto modelu a určite to nebude jednoduché, tak som zvedavý, ako to dopadne tuto
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- developer10 | 41
- Name: Peter
Hele Martine, tie kolesá sú moc fajné, ale čakal by som po tej lokomotíve, čo si zbúchal pre manželku, že sa Ti odvďačí aspoň novou rezacou podložkou… Či aj Tvoja Ti vraví že si ju máš vyčistiť a Tebe sa do toho nechce tak ako mne?

Ale kolesá sú pekné, naozaj
Uvidíme ako sa popasuješ so zbytkom, tam to už bude záludnejšie. Držím prsty!
Ale kolesá sú pekné, naozaj
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
developer10-řezací podložka je momentálně zaprášená od pastelu na pneu.Jinak dokud se na ní dá v klidu řezat,nebudu ji měnit
Tak jsem objevil další masakr.Zpřeházené pozice zadních náprav a s tím spojené uložení kostí
Tak jsem objevil další masakr.Zpřeházené pozice zadních náprav a s tím spojené uložení kostí
Kolesá máš zatiaľ parádne. Dúfam, že tam nebude veľa chýb a bude to v pohode zlepiteľné. 
"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."