dík, snažím sa
porovnanie s pôvodnou veľkosťou brošne
potom som si spravil úchyt, čo bola zábava, pretože hrúbka 2 karimatiek na sebe je 13mm, čo je aj dĺžka skrutky, takže je utopená v tej valcovej časti, čo prechádza materiálom
brošňa je fakt malá a fukol som to bronzovým sprejom, aj som to skúšal šmirglovať, ale je to malé a na jeden víkend je to dobré tak, ako to je
medzitým som sa dopracoval k Jindrovým rozmerom a začal robiť koženú kazajku, strih som obšľahol zo stredovekého gambesonu
bol kreslený rukou, tak som to dal do Sketchupu a prekreslil
potom som to vytlačil na niekoľko A4, zlepil dokopy, vystrihol a u Tiny potom obkreslil na karimatku, vyrezal a pripasoval k Jindrovi, trochy skrátil spodok a pridal rozparky, ešte bolo treba vlepiť rozšírenie na boky, to som už urobil v robote
potom som otestoval svetlohnedý a tmavohnedý sprej, na karimatke drží, len som ju musel poumývať mydlom, aby sa odmastila a nerobili sa oká na farbe
zohnal som si metalické fixky, ktoré dobre kryjú a držia na karimatke a aj nity, čo plánujem dať na kazajku
ešte som vyrezal zosilnenie pliec, ktoré pôjde na vrch, až to olepím šupinami
šupiny som si navrhol v Sketchupe
spravil som z toho .dxf súbor, pomocou ktorého mi ich v robote vyrezali na rezacom plotri z maliarskeho papiera, čo sa dáva na zem, aby sa neušpinila od farby
no a už len to bolo treba nalepiť chemoprénom na kazajku