TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

ABONEX Road Series / FDS, developer10 / 1:100

Moderator: developer10

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: ABONEX Road Series / FDS, developer10 / 1:100

Postby iconmaster » 18 Jul 2024 20:53

Ahoj, predok je dosť vysoko, to ani so vzduchom toto reálne nedá dosiahnuť, pozrieme sa na to
Práveže vzduchom odpružená predná náprava sa používa na najnižších verziách podvozku (ťahače lowdeck). Najvyššie špecifikácie podvozku bývajú odpružené listovými perami a tiež v prípade náhonu prednej nápravy bývajú použité vysoké zavesenia. Ale žiadne z nich neni tak vysoké, ako to vychádzalo Maťovi. Takže je to dobrý postreh na korekciu vystrihovačky.

Maťo, teraz to už vyzerá o hodne lepšie! Parádna je aj zhrňovačka. Skvelá práca, gratulujem k dokončeniu :victory:

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 23 Jul 2024 15:47

Super, Maťo, už som spokojnejší :) Teším sa na celú sériu naživo v Nitre!

A skúsim pripraviť aj nejakú šumnú podložku ;)

Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

martin1807 | 31
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 24 Jul 2024 17:07

Zdravím páni.

Prikladám sľúbené skupinové fotky. :victory:

Keby som to ešte mal zhodnotiť ako celok, bolo to milé spestrenie, zlepiť si niečo v tejto mierke. :)
No a keby som mal označiť čo sa mi páči najviac tak pre odpoveď si ďaleko chodiť netreba. Je jasné, že to bude Liazka. Jednak je model najviac prepracovaný a druhak predloha je pre mňa najzaujímavejšia. Ďalej by som v poradí zaradil Ducato (raz fiaťak, furt fiaťak :haha: :P ), potom Volvo, Sprinter a Americký truck na konci.
Ešte jedna poznámka, ako veľa na takomto miniboxe urobia napríklad zrkadlá. Porovnajte si Ducato a Sprintera... Sprinter proste vyzerá ako nejaká krabica, nakoľko Pri ducatu to pomohlo. To isté by sa dalo povedať aj na Freightlinery.

A skúsim pripraviť aj nejakú šumnú podložku ;)

Trim še!
V to dúfam ;-)

Tak zase pri iných projektoch :bad smile:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

LuPa | 50
Name: Lubo

Postby LuPa » 28 Jul 2024 21:10

Paradna zostava, super! :big smile:
A konecne citam, ze nie som prvy, komu vadi, ked na míniboxw chybaju zrkadla :victory: . Hned to posobi ako kompletny model, ked tie zrkadla su sucastou modelu.

tom | 31

Postby tom » 04 Aug 2024 16:52

Krásna séria :big smile: po dokončení bývania si zlepím Liazku a Volvo, ktoré som dostal minulý rok v Nitre

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 26 Sep 2024 14:48

Krásna séria :big smile: po dokončení bývania si zlepím Liazku a Volvo, ktoré som dostal minulý rok v Nitre
Lep Tome, lep, dáme zraz, moje Volvo už je pripravené:

Trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

Return to “Minibox // Minibox”