Hurricane v procese vystavby. Prvy model v zivote ktory som ipregnoval nitrolakom. Zatial to ide dobre. Kokpit a male diely - bleeee. Obsivky si uzivam
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Hawker Hurricane Mk.IIc / MODELIK / 1:33 / Operácia Overlord - 80. výročie - SKUPINOVKA 2024
- sidewinder | 43
- Name: Marián Dragošek
- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Re: Hawker Hurricane Mk.IIc / MODELIK / 1:33 / Operácia Overlord - 80. výročie - SKUPINOVKA 2024
Zatiaľ fajne, uvidíme, čo sa z toho nakoniec vykľuje 
- sidewinder | 43
Re: Hawker Hurricane Mk.IIc / MODELIK / 1:33 / Operácia Overlord - 80. výročie - SKUPINOVKA 2024
pekne ti to rastie pod rukami.
fajnová prácička
fajnová prácička
Papierový člen plastikového klubu
- sidewinder | 43
Ďakujem chlapci.
Kanóny nemám kovové, takže bojujem s navinutím 80g papiera na ihlu 0,8 mm a je to bleee
Môžem sa sem tam par otázok opýtať?
Chcem sa opýtať čím nanášate sekundové lepidlo keď vám treba? kovom, drevom, plastom? Herkules nanášam oceľovou ihlou a to viem krásnu malú guličku keď treba, ale sekunďák. To ma ide poraziť. A to UHU lepidlo či už tekuté alebo gélové tiež, nespolupracuje.
Druhá otázka, aké je kúzlo na toto tvarovanie papiera bez zastrihnutia? Tie ohnutia v oblúku na vrchole smerovky myslím.
(zdroj:www.kartonwork.pl)
Je to len guma, koková gulička a voda (sliny)? Alebo je tam ešte nejaké kúzlo?
Kanóny nemám kovové, takže bojujem s navinutím 80g papiera na ihlu 0,8 mm a je to bleee
Môžem sa sem tam par otázok opýtať?
Chcem sa opýtať čím nanášate sekundové lepidlo keď vám treba? kovom, drevom, plastom? Herkules nanášam oceľovou ihlou a to viem krásnu malú guličku keď treba, ale sekunďák. To ma ide poraziť. A to UHU lepidlo či už tekuté alebo gélové tiež, nespolupracuje.
Druhá otázka, aké je kúzlo na toto tvarovanie papiera bez zastrihnutia? Tie ohnutia v oblúku na vrchole smerovky myslím.
(zdroj:www.kartonwork.pl)
Je to len guma, koková gulička a voda (sliny)? Alebo je tam ešte nejaké kúzlo?
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ja sekunďák nanášam buď ihlou alebo špáratkom. Z ihly viem ľahko očistiť uschnutý zvyšok, ale na špáratku sa tvorí guľka (čo niekedy môže byť aj výhodné, ak chcem nanášať väčšie kvapky..). Ale určite sekunďák má inú viskozitu, než disperzné lepidlá - skorej kvapne a viac rozteká, preto sa aj blbšie, nanáša si myslím..
- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Buď ihlou, alebo tenkým drôtikom.... čím nanášate sekundové lepidlo...?
nie, žiadne iné kúzlo...Je to len guma, koková gulička a voda (sliny)? Alebo je tam ešte nejaké kúzlo?
papier navlhčiť slinami, alebo BCG lepidlom (to chce tiež prax) a na gume dotvarovať gulovými udelátkami.
Ja si ešte dopomáham jemne natvarovať v rukách a plochou pinzetou urobiť jemne predohyb, aby nevznikla hrana a následne dohladiť udelátkami z rubu na gume.
skúšaj, výsledok sa isto dostaví
Papierový člen plastikového klubu