Ahojte.
Boli sme v Nitre s celou rodinou, s Krisztinkou a Veronikou, s manželkou.
Boli sme tam na dvakrát. Ráno sme priniesli modely a okolo jednej sme tam zakotvili až do konca, pre deti to bolo akurát, už ku koncu pri vyhlasovaní dosť trpeli.
Ja som nejaké výhrady nemal, výstava bolo výborná, pekné zastúpenie modelov, aj kvalitných papierákov požehnate, čomu sme sa najviac tešili.
Mal som dohodnuté aj stretnutia s Braintechom, Steve a od Fita som si prevzal model, za čo mu ešte raz ďakujem. Už som si objednal ďalší na náhradné diely

a snaď ho niekedy skúsim.
Pozdravil som aj Iconmastera, Developera, Serpensovi a Sonymu (a všetkým ostatným spolupracujúcim) som poďakoval za chod fóra.
Spoznal som aj Tea, pána Smaženku, ktorého som oslovil na schodoch, ale nakoniec sme sa veľmi konštruktívne porozprávali pri stole s architektúrou.
Tiež sa mi páčilo, ako sa papieraci zomkli pri vyhlasovaní výsledkov a fandili oceneným.
Myslím, že výstava, ako aj povedomie dobrej komunity ma pomaly zase vráti k modelovaniu, aj keď plánov veľa, času menej, ale musím si ho nájsť.
S Veronikou tiež ďakujeme za medaile, tú radosť v jej očiach nič nenahradí, dúfam že aspoň ju ešte dostanem späť ku stolu, šport ich dosť zlákal a tiež majú dievčatá menej času.
To Capto:
K výstave by som mal asi len jednu výhradu a to je "fotosprievodca" pri vyhlasovaní výsledkov. Videl som, že tam bol nejaký problém v komunikácii medzi PC a projektorom, toto by bolo dobré naozaj v dostatočnom predstihu vyskúšať, vychytať, prípadne mať v zálohe náhradné PC a projektor. Tie fotky ocenených modelov pri vyhlasovaní dosť chýbali a je to naozaj skvelý nápad takto robiť, treba s tým pokračovať. Žial, keď sa aj nejaké fotky chvílu objavili, neboli to aktuálne vyhlásené modely. Takže by bola dobrá príprava fotiek, mať ich v poradí podla kategórií pripravené a v reálnom čase premietať... troška viac času venovať príprave.
Čo sa týka pána, ktorý výsledky vyhlasoval, ako napísal Developer, má "svojský" humor. Ja som sa aj pobavil, niektoré vtipky boli na hrane ako Sajfa vo Funradiu, hlavne chlapci v puberte možno neocenili podpichovanie. Za mňa to občas bolo na hrane, ale ok, bolo to autentické.
Záverom, rád som Vás stretol a spoznal. Prikladám tiež nejaké fotky a keďže tu je zvykom sa (ne)tešiť, tak sa (ne)teším na ďalší ročník...
Švo.