po dlouhé době jsem tady s dalším postupem. Pomalu dokončuji záďové galérie, ale vůbec s nimi nejsem spokojený. Bylo velkou chybou použít na jejich výrobu a vlastně na všechny drobné detaily laserové díly. Výsledek je doslova tristní. Během posledních šesti měsíců byly situace, kdy jsem neměl daleko k radikálním řešením destruktivního charakteru. Zvažoval jsem ukončení stavby, ale nakonec jsem se rozhodl to nějak dobojovat hlavně s ohledem na získání zkušeností pro stavbu dalšího modelu stejného nakladatele - Wasu. Dnes bych spoustu věcí dělal úplně jinak, ale tak to už v životě chodí - člověk se stále učí.
Od záďových galérií, které mě tak deptají, jsem se musel přesunout někam jinam. Zkoušel jsem udělat vlajku ve větru podle fotky co sem dal Jano, ale výsledek se mi nelíbil ještě víc jak samotné galérie. Takže jsem se rozhodl pro řešení jaké můžete vidět na fotkách. Udělal jsem čelen a tím jsem se dostal skoro do stavu, jaký jsem plánoval na začátku stavby - trup s vlajkou a čelenem. Nakonec mi to ale nedalo a pustil se i do těch stěžňů. Zatím mám hotový přední a rozdělaný hlavní stěžeň. Musím říct, že jsem překvapený jejich velikostí. Takže nyní mám nový cíl - trup lodi se všemi stěžni a pevným lanovím. Tam to nejspíš skončí, jestli to teda dřív nerozdupu
Fotky raději s odstupem