TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
K2 Black Panther / Angraf / 1:25
Moderator: Oliver
Re: K2 Black Panther / Angraf / 1:25
Za mňa jedna otázka ...pruženie bude funkčné alebo statické ? ..inak paráda 
Pruženie bude statické, bolo by to časovo aj technicky náročnejšie. S modelom sa nebudem hrať, takže podľa mňa aj zbytočné.
V tomto súhlasím ..super tak ďakujem za odpoveďPruženie bude statické, bolo by to časovo aj technicky náročnejšie. S modelom sa nebudem hrať, takže podľa mňa aj zbytočné.
Pri kompletizácii veže sa vyskytol zádrhel s guľometom. Lafeta sedí na periskopoch, " nožičky" sú krátke, predĺžil som ich o 1 - 1,5 mm, lafeta je na šikmom pancieri a každá tá nožička má inú dĺžku. Po priložení guľometu na sucho, zisťujem, že aj ten je nízko a prekáža vežička pred poklopom veliteľa. Kvôli zásobníku by sa nedalo s guľometom otáčať.
Podstavec pod guľometom som vyrobil nový, vyšší o 1,5 mm, a inšpiroval som sa obrázkami z googlu. Nedal som guľomet do stredu lafety, podľa návodnej kresby, ale na pravú stranu.

Nalepený kanón, antény, laná na pravej strane, a veža je hotová.

Podstavec pod guľometom som vyrobil nový, vyšší o 1,5 mm, a inšpiroval som sa obrázkami z googlu. Nedal som guľomet do stredu lafety, podľa návodnej kresby, ale na pravú stranu.
Nalepený kanón, antény, laná na pravej strane, a veža je hotová.
Krásna práca
držím prsty nech to lepí aj ďalej 
Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Ako posledné sú na rade pásy. Zvolil som jednoduchšiu verziu, robiť pásy z článkov sa mi fakt nechcelo. Všetko išlo dobre, kým som nezistil, že sú krátke. Chýba zhruba 1 cm.

Zo zvyškov kartónu som vyrezal chýbajúci kus, je o niečo širší, ako 1 článok. Pásy som otočil tak, aby tento spoj bol na vrchnej strane. Bude zakrytý bočným pancierom.

Ďalší kus do zbierky modernej bojovej techniky je hotový, ostáva nafotiť ho niekde v exteriéri.

Zo zvyškov kartónu som vyrezal chýbajúci kus, je o niečo širší, ako 1 článok. Pásy som otočil tak, aby tento spoj bol na vrchnej strane. Bude zakrytý bočným pancierom.
Ďalší kus do zbierky modernej bojovej techniky je hotový, ostáva nafotiť ho niekde v exteriéri.
Vo finále parádny kúsok a skvelá práca
gratulujem k dokončeniu
Spravil si to parádne. Bolo by super viac fotiek, nech sa môžeme pokochať. Počkáme si. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Dobrá práca, 3 mesiace 10 dní + jeden úvodný.
Ty brďo, takýmto tempom by som chcel modelovať aj ja....

Hey Hou, Let´s Go!