Včera som konečne zbehol kúpiť tú čiernu farbu. Rozhodoval som sa medzi Tamyou a AK. A keď že s farbami od AK mám celkom dobré skúsenosti kúpil som si čiernu AK 3.generácie (takú ešte nemám) že vyskúšam. Farba je nariedená vo fľaštičke rovno na nanášanie štetcom. Podľa toho čo som čítal nie je potrebné ani pretrepať fľaškou pred nanášaním. Tak som večer neodolal a musel som ju vyskúšať na tých podvozkových nohách. Síce mi sprvu prišla hustejšia, ale nanášala sa skvelo, má neuveriteľnú kryciu schopnosť a relatívne rýchlo zasychá a neostávajú na nej daktilky.
Starosti mi ale robí kabína, respektíve napojenia kabíny na trup. Neviem ako ale prehla sa ako odpočívala v krabici. Teda prehlo sa rebro ktoré sa má napojiť na trup. Tým pádom na ľavom boku vznikla medzera cca 1mm a neviem čo stým. Na pravom boku je to trocha lepšie.
Skúšal som aj silu ale nechcem už kabínu zničiť. Rozmýšľal som že by som to dookola oblepil pásikom v danom odtieni, ale vo vystrihovačke nie je ani mm2 "zapas koloru". A z tlačiarne nie a nie trafiť odtieň.
Keby to bola Horsa mk.II tak nechám odklopenú kabínu a nikoho by to netrápilo. Asi to opäť odložím bokom a dorobím drobnosti na trup a podvozok a potom uvidím čo stým.