TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Minidiorámy / PRmodels / 1:250
Moderator: developer10
Re: Minidiorámy / PRmodels / 1:250
Tak opäť bolo trošku voľného času tak som niečo malinké skúsil od PR Models, tentokrát som sa pustil do známeho filmu Duna staršieho vydania a to 1984. Model, ktorý som sa rozhodol zlepiť je Atreidova Ornithoptera resp. dve keďže jedna letí a druhá je po pristátí. Určite pridám ďalšie modely, dúfam že čoskoro 
Čaute,
po menšej odmlke s týmito drobotinami sa vraciam späť k Jurskému parku tentokrát je to, ale časť druhá stratený svet. Začal som trošku viac komunikovať s Rolandom Havranom autorom modelov PR models a vznikla nová miniséria z druhej časti, ktorá bude čoskoro vydaná. Mne sa podaril úspešne dokončiť Beta test navrhovanej minisérie, ktorá pozostáva z 3 scén filmu - tábor záchrannej skupiny, lov na dinosaurov a útok T rexov na karavan. Veľmi pekne ďakujem Rolandovi za tento ďalší kúsok do jurskeho parku. Opäť celá séria je v rovnakej mierke 1:250. Keďže mi zostali ešte ďalšie nevyužité dinosary, ktoré boli pri modely hlavnej vstupnej budovy prvého dielu, skúsim ich využiť do ďalších krajiniek.
po menšej odmlke s týmito drobotinami sa vraciam späť k Jurskému parku tentokrát je to, ale časť druhá stratený svet. Začal som trošku viac komunikovať s Rolandom Havranom autorom modelov PR models a vznikla nová miniséria z druhej časti, ktorá bude čoskoro vydaná. Mne sa podaril úspešne dokončiť Beta test navrhovanej minisérie, ktorá pozostáva z 3 scén filmu - tábor záchrannej skupiny, lov na dinosaurov a útok T rexov na karavan. Veľmi pekne ďakujem Rolandovi za tento ďalší kúsok do jurskeho parku. Opäť celá séria je v rovnakej mierke 1:250. Keďže mi zostali ešte ďalšie nevyužité dinosary, ktoré boli pri modely hlavnej vstupnej budovy prvého dielu, skúsim ich využiť do ďalších krajiniek.
tak trošku sa mi to patlanie malých dinosaurých diorám zapáčilo a teda pokračoval som na ďalších drobotinách. Nakoľko Rawen vytvoril aj budovu visit centra a k nej pridal aj dvoch dinosaurov Brachiosaura a Triceratopsa ako samotné figúrky, rozhodol som sa im pridať aj nejakú scénku a to isté platí aj pre heliport, ktorý sa nachádzal vo filme pod vodopádom.
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Paráda 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
No ten heliport vyzerá super.
Ďakujem páni, snáď čoskoro pribudne niečo ďalšie