V skutocnosti to vyzera podobne ako na tomto obrazku.
Technicke parametre
Weight (vaha) 10.8 t
Length(dlzka) 6.36 m
Width(sirka) 2.28 m
Height(vyska) 2.2 m
Crew(posadka) 3
Pancierovanie a výzbroj
Pancierovanie 5 - 30 mm
Hlavná zbran kanony F-22 raze 76,2 mm, neskor PaK 40/2 L/46 raze 75 mm
Sekundárna zbran gulomet raze 7,92 mm
Pohon a pohyb
Pohon Maybach HL 62 TRM 140 koní
Max. rychlost 55 km/h na ceste, 40 km/h v terene
Dojazd 190 km
Marder II bol nemecky stihac tankov pouzivany pocas druhej svetovej vojny. Podobne, ako ostatne nemecke samohybne protitankove dela, bol zkonstruovany v dosledku sovietskej prevahy tankov ako lacny prostriedok na ich nicenie. Vzhladom k tomu, ze nebol cas na vyvoj novych typov, bol pouzivany podvozok uz vyrabanych tankov. V tomto pripade sa jednalo o podvozok nemeckeho stroja PzKpfw II. Ako vyzbroj boli pouzivane sovietské kanony F-22 raze 76,2 mm. Od jari roku 1942 bol jednotkam pridelovany typ, ktory dostal nazov „Panzer Selbstfahrlafette für 76,2cm PaK 36 (r)“ a mal kodove oznacenie SdKfz 132. Oficialne bojove oznacenie Marder II bolo pridelené az v roku 1944. Vtedy vznikla nova verzia, vyzbrojena kanonom PaK 40/2 L/46 raze 75 mm.
Stroj vznikol instalaciou nadstavby na podvozok, kde bol umiestneny kanon a gulomet raze 7,92 mm. Mal dost vysoky profil a staval sa tak dobrym cielom pre nepriatelskych vojakov. Stihace tankov vsak boli pomerne rychle a mali slusnu priechodnost terenom.
Tolko k historii.
Tento model sa bude asi vyvyjat pomaly, lebo nie je na to tolko casu ako by som chcel, ale dufam, ze ho raz dokoncim do takej miery, aby sa na neho dalo aspon troska pozerat
Zacal som kolesami, ktore som si navrhl najskor na papier a potom prekreslil do CADU. Mam zatial odfotenu len bielu verziu:

, ja ti zas poradim sekundove lepidlo... proste napustit to lepom, aby to dostalo pevnost a nechlpilo sa to a pri farbeni ti to nenasaje tolko vody, tak sa to menej zvlni...