TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Home made Air brush
Moderator: iconmaster
Re: Home made Air brush
Chcel by som kompresor na pneumatiky čo majú teraz v Baumaxe za 9€. Preto som sa pýtal, aký tlak je potreba. Kým sa naučím a potom dačo zostrojím.
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ja som s takym kompikom robil dost dlho, sice vtedy som este nemal len taku jednoduchu ceskoslovensku pistol, kde stale pretekal vzduch. Tak som mal spraveny kompresor na gombik a to bol akoze spust.. Ziaden luxus ale dalo sa s tym 

Trosku OT,ale na agamackej stranke ( http://www.agama.cz/) som nasiel Kompresor MINI MA-3000 + stříkací pistole AB 1001.chcem sa opytat niekoho skusenejsieho,ci by to doporucil.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Tomasko - podla mna dobra sada, kompresor vyzera tak ako podobne typy ostatnych znaciek, jedine ze tam nie je nadrzka.. Jednocinna striekacia pistol tiez, v podstate je to to iste, co pouziva vacsina z nas.
Mne ide hlavne o tie rozmery,ze mi to nezaberie polovicu izby. Este by ma zaujmalo,ci tu pistol mozem vymenit za dvojcinnu
samozrejme. Pravdepodobne budeš potrebovať na to prechodku. Ale tú tiež zoženieš v modelárskom obchode.
Ja osobne to mám poriešené tak, že aj k fixírke a aj k dvojčinke mám vlastnú hadicu a na kompresor som namontoval rýchlospojku a iba si prepínam hadice.
Ja osobne to mám poriešené tak, že aj k fixírke a aj k dvojčinke mám vlastnú hadicu a na kompresor som namontoval rýchlospojku a iba si prepínam hadice.
[col]%|[/col]
ten stejný kompresor mám a zatím jsem spokojený a je velký 30×15 cm takže malinký a v pohodě 

Tak a je to tu !!! V krátkej dobe čakajte veľké zmeny !!!!!
Už je to doma.
Ešte malý dotaz asi na Patera. Tryska sa dá zatiahnuť len takto ???? Sa mi to trochu nezdá. Nemala by ísť viac zakrútiť ??
To čo vidieť na fotke je maximum, viac nejde. Prosím o radu.

Už je to doma.
Ešte malý dotaz asi na Patera. Tryska sa dá zatiahnuť len takto ???? Sa mi to trochu nezdá. Nemala by ísť viac zakrútiť ??
To čo vidieť na fotke je maximum, viac nejde. Prosím o radu.
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
kombinačkami treba zakrútiť trochu nižšie asi tak o jeden až dva závity. Funkčnosť sa dá vyskúšať aj s obyčajnou vodou. Petopato mal tento istý problém, tak možno bude vedieť povedať viac. Ja osobne tam už nemám tú pružinu, lebo po pár použitiach sa mi ten závit zaniesol farbou a točenie už nieje tak jednoduché. Občas mi to zaschne a musím to rozchodiť kombibačkami.
[col]%|[/col]