TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
HMMWV Humvee /dante111/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: HMMWV Humvee /dante111/ 1:25
No v to dufam ze to bude pekne alebo sa to budem snazit tak spravit uvidime co stoho bude
Na začátku samý silný slova a koukám kde nic tu nic!
Tvorba modelu chce cas, treba pockat, verim tomu, ze sa tu dockame pekneho modelu.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ano spravne ako pise Serpens tvorba modelu nie je zalezitostou jedneho dna a ako to uz byva vo svete velmi malo ludi ja za to platenych alebo zaraba na tvoreni modelov ale nie o tom som chcel pomaly so dospel takmer k celemu podvozku a spracoval som disky kolies prikladam aj nejake tie rendre aby ste maly daku tu predstavu
neviem ci sa mi to aj podary zlepit ale zatial to vyzera ,si myslim dobre nie je to nic svetoborneho ale mne sa to paci uvidime ako to bude vypadat dalej

neviem ci sa mi to aj podary zlepit ale zatial to vyzera ,si myslim dobre nie je to nic svetoborneho ale mne sa to paci uvidime ako to bude vypadat dalej
Teda toto ...
super těším se taky jsem se díval po Humvee ale i když jich "pár" je do žádného jsem se zatím nepustil jelikož ty -camo- ve kterých jsou vyvedena to je hrůza a přebarvovat nechci ! Takže za mě držím palec at se dílo podaří a pokud bys chtěl sem tam nějaký díl nebo celý model betaslepit tak mužu přidat ruku k dílu 
super těším se taky jsem se díval po Humvee ale i když jich "pár" je do žádného jsem se zatím nepustil jelikož ty -camo- ve kterých jsou vyvedena to je hrůza a přebarvovat nechci ! Takže za mě držím palec at se dílo podaří a pokud bys chtěl sem tam nějaký díl nebo celý model betaslepit tak mužu přidat ruku k dílu