TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Vought F4U Corsair /Betexa/ 1:35
Re: Vought F4U Corsair/Betexa/1:35
Hej hej, je to ono uhadli ste ma tam chodim. 

Re: Vought F4U Corsair /Betexa/ 1:35
Vidno že modelári 

Games+ paper- MEGAAA!
Premýšľam nad Mass Effect Life-size Paper Costume...
Premýšľam nad Mass Effect Life-size Paper Costume...
mikyno12 - a ty prečo tam máš mierku 1:48?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
To je uplne iny model, ine camo, niektore diely... Ja skladam ten z valecnych superov ten je na 100% v 1:35
Jo, a aby sa nepovedalo ze tu nic nerobim, zlepil som kabinku (nepodarila sa, ujo pilot tam bude mat priestrel) a just ze nepasuje. tu ale urcite nemoze byt chyba u mna, lebo som ju este zmensoval a stale je moc velka.
V prvom prispevku som zabudol,ze predna a zadna cast trupu nepasovala ani naznakom a to jedine rebro som musel zmensit tiez o hodne, snad to na tej fotke neni az tak vidno
Nechapem ako toto ujo betatester zvladol postavit- vo vystrihovacke je fotka hotoveho modelu ktoru som pouzival ako dalsiu navodovu kresbu.
Jo, a aby sa nepovedalo ze tu nic nerobim, zlepil som kabinku (nepodarila sa, ujo pilot tam bude mat priestrel) a just ze nepasuje. tu ale urcite nemoze byt chyba u mna, lebo som ju este zmensoval a stale je moc velka.
V prvom prispevku som zabudol,ze predna a zadna cast trupu nepasovala ani naznakom a to jedine rebro som musel zmensit tiez o hodne, snad to na tej fotke neni az tak vidno
Nechapem ako toto ujo betatester zvladol postavit- vo vystrihovacke je fotka hotoveho modelu ktoru som pouzival ako dalsiu navodovu kresbu.
to patrilo na mikina, nie na teba, on má vo svojom linku mierku 1:43
čo som čítal iné stavby modelov (2 zošity po 2 modely, ja mám ten druhý zošit), tak im tiež nepasovali kabíny,
vraj boli väčšie ako trup, takže klasická "betexa"
čo som čítal iné stavby modelov (2 zošity po 2 modely, ja mám ten druhý zošit), tak im tiež nepasovali kabíny,
vraj boli väčšie ako trup, takže klasická "betexa"

[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
toudi_sk wrote:a ty prečo tam máš mierku 1:48?
lebo to je 48

to nie je betexa, to je Adore model, ale som to hodil do skenera a cele prefarbil a prekreslil niektore veci len podla fantazie
Off topic: teraz som nieco podobne spravil s messerschimittom od maleho modelara, dal som ho do farieb 13. letky pocas druhej svetovej, sice lietali za nemcov ale furt slovenske 
nie je konkretna predloha, taky maly mix slovenskej kamuflaze

nie je konkretna predloha, taky maly mix slovenskej kamuflaze
Stavba : LIAZ 18.33 PB/HR + BSS PV 24.18 s upravamy, HMS Victory
Vyvoj : Tatra 815 S1, Privesny vozik s vybavenim k RZA Nissan
Hotovo: Tatra 815 6x6 CAS 32, MBT Challenger, RZA Nissan Pick-up King CAB, Tatra 815 6x6 VE Rallye Dakar ´86
Hotovo: Tatra 815 6x6 CAS 32, MBT Challenger, RZA Nissan Pick-up King CAB, Tatra 815 6x6 VE Rallye Dakar ´86
mikyno12 wrote:to nie je betexa, to je Adore model
tak si to prosím ťa prepíšmikyno12 o Adore modeli v názve vlákna wrote:F4U Corsair /Betexa/ 1:48

---
Fifco wrote:zlepil som kabinku (nepodarila sa, ujo pilot tam bude mat priestrel) a just ze nepasuje
furt máš šancu narvať ho čumákom do zákopu ako havarovaný

aha to som si nevsimol
neviem ci to moderator nemenil, lebo ma nenapada preco by som daval betexu
neviem ci to moderator nemenil, lebo ma nenapada preco by som daval betexu
Off topic: mno kamarát, na tomto fóre to na moderátorov nehodíš 
uz je to v poriadku, ale netusim preco tam je ta betexa,
na druhom slovenskom fore je bez betexy odo mna
na druhom slovenskom fore je bez betexy odo mna