TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Stretko LV
Ja tiez neviem kedy presne pojdem, zostavam pravdepodobne do pondelka, takze odvoz domov by nebol problem..
macinko wrote:ludia takze blizi sa nam modelrasky vykend vo hnezdarni v Malych Bieliciach. ako ste na tom s odvozom a kto vlastne ide? bo bola by skoda kebyze ideme piati a kazdy na svojom aute ci? ja rozmyslam na pobytom od piatku cca 17:00 do nedele ,mozno pondelku? podla zabavy. v piatok skor neviem ist nakolko som v robote.
Ak by si určite išiel, môžem pre teba v LV v piatok okolo 17,00 zastať(napíš ss kde ťa vyzdvyhnem), ak nie, idem skôr...
petopato wrote:macinko wrote:ludia takze blizi sa nam modelrasky vykend vo hnezdarni v Malych Bieliciach. ako ste na tom s odvozom a kto vlastne ide? bo bola by skoda kebyze ideme piati a kazdy na svojom aute ci? ja rozmyslam na pobytom od piatku cca 17:00 do nedele ,mozno pondelku? podla zabavy. v piatok skor neviem ist nakolko som v robote.
Ak by si určite išiel, môžem pre teba v LV v piatok okolo 17,00 zastať(napíš ss kde ťa vyzdvyhnem), ak nie, idem skôr...
fu peto neviem ci to ja stiham a nechcem aby si na mna cakal bo mame vycvik a neviem zarucit kedy skoncime ... poslem ti moje t.c. v ss prezvon ma alebo mi napis ja ti zavolam a dohodneme sa ok?
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
nazdarek lidicky z levickeho okolia nemate niekedy v blizkej buducnosti chut na pizzu? ja by som si aj dal 

Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
- iconmaster | 38
- Last man standing
heh, na hvezdarni si chytil nejaky modelarsky zapal, ze jo?
Mozeme si dat nejake stretko, ja som momentalne do utorka zaneprazdneny..
Mozeme si dat nejake stretko, ja som momentalne do utorka zaneprazdneny..Re: Stretko LV
chlapci - ja mam dovolenku....na pizzu kludne mozeme skocit.
Dajme tomu buduci piatok? Co vy na to? (ja mozem len kazdy druhy
) Inac kto ma chut tak sa moze stavit aj na kavu u mna v praci hocikedy...nema problema zbehnut vedla do Jersey na terasu.
) Inac kto ma chut tak sa moze stavit aj na kavu u mna v praci hocikedy...nema problema zbehnut vedla do Jersey na terasu.Re: Stretko LV
mne buduci piatok t.j.16.7.2010 vyhovuje . co na to vospolok?
- iconmaster | 38
- Last man standing