TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Stretko LV

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Stretko LV

Postby iconmaster » 01 Jul 2010 12:16

Ja tiez neviem kedy presne pojdem, zostavam pravdepodobne do pondelka, takze odvoz domov by nebol problem..

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 01 Jul 2010 18:22

macinko wrote:ludia takze blizi sa nam modelrasky vykend vo hnezdarni v Malych Bieliciach. ako ste na tom s odvozom a kto vlastne ide? bo bola by skoda kebyze ideme piati a kazdy na svojom aute ci? ja rozmyslam na pobytom od piatku cca 17:00 do nedele ,mozno pondelku? podla zabavy. v piatok skor neviem ist nakolko som v robote.

Ak by si určite išiel, môžem pre teba v LV v piatok okolo 17,00 zastať(napíš ss kde ťa vyzdvyhnem), ak nie, idem skôr...

macinko | 45
Name: marek

Postby macinko » 01 Jul 2010 22:28

petopato wrote:
macinko wrote:ludia takze blizi sa nam modelrasky vykend vo hnezdarni v Malych Bieliciach. ako ste na tom s odvozom a kto vlastne ide? bo bola by skoda kebyze ideme piati a kazdy na svojom aute ci? ja rozmyslam na pobytom od piatku cca 17:00 do nedele ,mozno pondelku? podla zabavy. v piatok skor neviem ist nakolko som v robote.

Ak by si určite išiel, môžem pre teba v LV v piatok okolo 17,00 zastať(napíš ss kde ťa vyzdvyhnem), ak nie, idem skôr...

fu peto neviem ci to ja stiham a nechcem aby si na mna cakal bo mame vycvik a neviem zarucit kedy skoncime ... poslem ti moje t.c. v ss prezvon ma alebo mi napis ja ti zavolam a dohodneme sa ok?
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.

macinko | 45

Postby macinko » 08 Jul 2010 19:03

nazdarek lidicky z levickeho okolia nemate niekedy v blizkej buducnosti chut na pizzu? ja by som si aj dal :dhh:
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 08 Jul 2010 19:06

heh, na hvezdarni si chytil nejaky modelarsky zapal, ze jo? :) Mozeme si dat nejake stretko, ja som momentalne do utorka zaneprazdneny..

ultra | 53
Name: Peter

Postby ultra » 08 Jul 2010 19:07

chlapci - ja mam dovolenku....na pizzu kludne mozeme skocit.

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 08 Jul 2010 19:18

Ja môžem cez prázdniny každý piatok.

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 08 Jul 2010 20:54

Dajme tomu buduci piatok? Co vy na to? (ja mozem len kazdy druhy :( ) Inac kto ma chut tak sa moze stavit aj na kavu u mna v praci hocikedy...nema problema zbehnut vedla do Jersey na terasu.

macinko | 45

Postby macinko » 08 Jul 2010 22:01

mne buduci piatok t.j.16.7.2010 vyhovuje . co na to vospolok?

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 08 Jul 2010 22:02

moze byt :wink:

Return to “Stretká // Meetings”