TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Stretko LV

macinko | 45
Name: marek

Re: Stretko LV

Postby macinko » 27 May 2011 11:34

zdravim vas Pani modelari ako mate sa? co tak nejake rande? nevidel som vas sto rokov a mozno aj viac...? bol som mimo.. :red:
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 27 May 2011 11:53

No vitaj...mozno buduci tyzden v piatok...ja som volny

pet1972 | 54

Postby pet1972 » 27 May 2011 21:39

Chalani, 1.juna sa chysta prezentacia papieroveho modelarstva v centre volneho casu VCAS...kto z vas by vedel prist trosku spropagovat, omladinu nadirigovat, poukazovat co a ako, nech si zlepia nejaky jednoduchy model? Skratka taky worshop. Ide o to, ze kruzok v podstate skoncil, jediny clen je moj synator, doma sa mu lepit moc nechce ale na tom kruzku ho to bavi. A takto by sme to mohli nejak rozbehnut. Uvitame aj modely na vystavku (tie by bolo idealne doniest v utorok).

macinko | 45
Name: marek

Postby macinko » 31 May 2011 22:15

peto zajtra rad dojdem pozriet.chces aj nejake modely ako ceny? bo nieco sa najde. a kedy? myslim cas
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.

pet1972 | 54

Postby pet1972 » 31 May 2011 22:31

Malo by to byt od rana, ale ja idem do NR takze osobne asi az po jednej sa mozem dovalit...uz je to inac prestahovane skoro oproti Unikovu , ked zabocis do tretej ulici, taka zelena brana rozny dom.

pet1972 | 54

Postby pet1972 » 01 Jun 2011 16:34

Piatok 3.6. Kontakt cafe o 17,00 - kava, kofola, pekne baby (dufam), ohovaranie modelarov a modelov a podobne ftakoviny.
Zatial potvrdeny ja a Macinko, Blackangel ak bude doma tiez sa dostavi. Petopato a Ultra by sa mohli tiez uz objavit a Ico hadam uz pohoda po skuskach. A mozno pride aj Atlon ak bude mat volno.

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 03 Jun 2011 11:47

ico nemal asi 3 dni internet, ale tvrdo makal na bakalarke (a stale na tom robi) a popri tom dorabal poslednu skusku :tire: do zaciatku buduceho tyzdna musim mat vsetko hotove, takze mrzi ma to ale teraz sa na stretku neobjaim. Pozdravujem vsetkych!

pet1972 | 54

Postby pet1972 » 12 Jul 2011 10:19

Tak co? Nedame v piatok kofolu?

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 15 Jul 2011 00:27

Pocujte, nedalo by sa ten termin posunut o tyzden (resp. 2)? Proste nejaky taky termin, co vyhovuje vacsine. Lebo ako pozeram, ze sa Levicky papieracky gang sa nejak neozvyva. Mne zajtrajsi termin tiez moc nevyhovuje :bad smile:

pet1972 | 54

Postby pet1972 » 15 Jul 2011 08:13

Mne je to v podstate jedno, prisposobim sa

Return to “Stretká // Meetings”