TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
Re: Stretko LV
zdravim vas Pani modelari ako mate sa? co tak nejake rande? nevidel som vas sto rokov a mozno aj viac...? bol som mimo.. 
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
No vitaj...mozno buduci tyzden v piatok...ja som volny
Chalani, 1.juna sa chysta prezentacia papieroveho modelarstva v centre volneho casu VCAS...kto z vas by vedel prist trosku spropagovat, omladinu nadirigovat, poukazovat co a ako, nech si zlepia nejaky jednoduchy model? Skratka taky worshop. Ide o to, ze kruzok v podstate skoncil, jediny clen je moj synator, doma sa mu lepit moc nechce ale na tom kruzku ho to bavi. A takto by sme to mohli nejak rozbehnut. Uvitame aj modely na vystavku (tie by bolo idealne doniest v utorok).
peto zajtra rad dojdem pozriet.chces aj nejake modely ako ceny? bo nieco sa najde. a kedy? myslim cas
Cizáci vraždíci cizáky, v pořádku.My vraždíci cizáky, dobrá.Ale cizáci, kteří nám pomáhají zavraždit cizáka, to sa mi zdá trochu podezřelé.
Malo by to byt od rana, ale ja idem do NR takze osobne asi az po jednej sa mozem dovalit...uz je to inac prestahovane skoro oproti Unikovu , ked zabocis do tretej ulici, taka zelena brana rozny dom.
Piatok 3.6. Kontakt cafe o 17,00 - kava, kofola, pekne baby (dufam), ohovaranie modelarov a modelov a podobne ftakoviny.
Zatial potvrdeny ja a Macinko, Blackangel ak bude doma tiez sa dostavi. Petopato a Ultra by sa mohli tiez uz objavit a Ico hadam uz pohoda po skuskach. A mozno pride aj Atlon ak bude mat volno.
Zatial potvrdeny ja a Macinko, Blackangel ak bude doma tiez sa dostavi. Petopato a Ultra by sa mohli tiez uz objavit a Ico hadam uz pohoda po skuskach. A mozno pride aj Atlon ak bude mat volno.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
ico nemal asi 3 dni internet, ale tvrdo makal na bakalarke (a stale na tom robi) a popri tom dorabal poslednu skusku
do zaciatku buduceho tyzdna musim mat vsetko hotove, takze mrzi ma to ale teraz sa na stretku neobjaim. Pozdravujem vsetkych!
Tak co? Nedame v piatok kofolu?
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Pocujte, nedalo by sa ten termin posunut o tyzden (resp. 2)? Proste nejaky taky termin, co vyhovuje vacsine. Lebo ako pozeram, ze sa Levicky papieracky gang sa nejak neozvyva. Mne zajtrajsi termin tiez moc nevyhovuje 
Mne je to v podstate jedno, prisposobim sa