TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
FORD MUSTANG GT 2005 /west/ 1:11
Moderator: iconmaster
Re: FORD MUSTANG GT 2005 /west/ 1:11
Ty si ale "radlica".A neusínej za stolem,mohla by sis vypichnout třeba oko o nůžky 
no aspoň už nekomolím tvoje meno
a preto tomu hovorím radlica,lebo sa s tým patlám už dva dni a furt je to nesymetrické
frodo mustang je moj oblubeny vozik mnam ked vyrastiem tak vymenim svoj frodo momentalny za mustanga ale to patri inam
super predloha tesim sa na vysledok a hlavne chcem to vidiet potom live takze budes musiet donst na nejake official stretko ked treba tak aj s rodicmi
drzim palce a sledujem ako ti to porastie.
jo co sa tyka karoserie tak proporcionalne je dlhsia a ta strecha ma miernejsi spad ale inac slintam ( na froda samozrejme )
ece taka otazka preco prave 1:11?
super predloha tesim sa na vysledok a hlavne chcem to vidiet potom live takze budes musiet donst na nejake official stretko ked treba tak aj s rodicmi
drzim palce a sledujem ako ti to porastie.
jo co sa tyka karoserie tak proporcionalne je dlhsia a ta strecha ma miernejsi spad ale inac slintam ( na froda samozrejme )
ece taka otazka preco prave 1:11?
Lebo sa tak na A4ku zmestilo

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Hej, hej, mna to aj hned napadlo, ze to je prilis maly vykres na to, ale uz sa mi to nechcelo menit. Ale pointa bola jasna 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
A co tak to poriadne prebrusit ?
Napusti sekundakom a pekne pilnik alebo smirgel do ruk y a sup brusit pekne do hladka