Obložení palub paprskovitě formovanými deskami jde sice pomalu, ovšem vypadá to lépe, než kdybych pouze nařezala jednolitý podklad. Střední sekci už mám dokončenou a nyní finišuji s podlahou pod zadní kajutou. Nepovedlo se mi sehnat přesný a zároveň barevný obrázek ozdobné části podlahy RC, takže jsem zde musela improvizovat a použila perský koberec, nicméně toto bude skoro kompletně skryté pod nábytkem.

Zde je již dokončená i podlaha zadní kajuty, zbývá ještě doplnit koberec.

Ještě jsem upravila malé koberečky v rozích podlahy a přesunula je na správné místo dle plánů:

Pozn. Na skutečné lodi mohly být podklady v kajutách zdobené dřevěnou "mozaikou" - INTARZIE, což je pravděpodobnější řešení, než když zmiňuji použití koberců.
Do trupu jsem již zavedla elektroinstalaci - osvětlení modelu bude rozděleno do čtyř obvodů (obě kajuty, zadní lucerny a mezipalubní prostor na přídi včetně lucerny na hlavním stěžni). Paluby mohu už začít vlepovat na pevno. Zbývá už jen naznačit kolíky a rozdělit fošny na hlavní palubě + nepatrně ji přejedu washem.

Hlavní paluba už je roněž dokončena, imitaci kolíků jsem udělala hrotem pentilky (průměr 0,3mm) podobně, jako je tomu na RW. Vše je již pevně na svém místě. Nyní doplním chybějící výztuhy na přídi a potupluji ještě i boky, abych mohla začít s obšívkou.