Dík Laki.
V predošlom poste je vidno pásiky nad prístrojovkou. Takisto som ich lepil na ďalšie dve predné rebrá. Na tom najprednejšom aj tak ostala trochu medzera, budem to musieť ešte doladiť. Dozadu som pásiky nelepil, uvidíme, ako tam budú pasovať krídla, možno to bude ešte treba tiež doriešť...
m.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Curtiss Tomahawk Mk.IIB (P-40C) /WAK/ 1:33
Re: Curtiss Tomahawk Mk.IIB (P-40C) - WAK/1:33
aha, ja som tie pasiky hladal na obsivke. nuz, co oko nevidi, to srdce nepali
Výborne ti to ide! Len pekne bojuj.
Modely, čo sa lepia samé, sú pre neskúsených a mäkkýšov.
A poriadne všetko pofoť, popíš a zdokumentuj.
Hneď ťa zapojím do súťaže.
Modely, čo sa lepia samé, sú pre neskúsených a mäkkýšov.
A poriadne všetko pofoť, popíš a zdokumentuj.
Hneď ťa zapojím do súťaže.
V podstate si ma definoval... pre neskúsených a mäkkýšov ...
Snažím sa bojovať ďalej. Neviem sa s modelom vysporiadať tak, aby to bolo k spokojnosti.
Dolepil som časť za kokpitom a začal som nos. Na obidvoch sú však tragické prechody, ktoré hlavne na nose vyplývajú z toho, že neviem "skrotiť" nepresnoti. V tejto chvíli je to maximum, čo som z toho vedel vysochať, a teda nič moc. Každopádne pokračujem, urovnal som si to v hlave tak, že na tomto modely budem skúšať lakovanie, takže ma to už až tak nehnevá
V návodovku ku nosu (rys 1) je nepresnosť 33c má byť 33a.
takže tu som:
jo, nepresnost kostry pokračuje smerom dopredu:
m.
Bojuješ slušně.
Ty přechody obšívky na nose se ti nepovedlo uhladit ani nějakým kovovým nástrojem, třeba pinzeta?
Ty přechody obšívky na nose se ti nepovedlo uhladit ani nějakým kovovým nástrojem, třeba pinzeta?
Bál som sa to nejak silnejšie pritláčať, lebo tá obšívka je miestami vo vzduchu - nedosadá na kostru. Ale ešte to hádam skúsim prebehnúť niečím...
m.
m.
A když je obšívka delší, nezkoušel jsi jí zkrátit? podle mě je to jednodušší, než když je krátká. 
Veru neskúšal. Ono by to asi bolo treba skracovať rôzne, a tým pádom je dosť možné, že by sa úplne rozišla kamufláž...
m.
m.
Ahojte.
Došiel som do stavu, že ďalej sa už nedá a prvýkrát vzdávam boj.
Na prechode za kokpitom mi nesadla kresba kruhu a povedal som si dosť. Ako som písal, na tom, čo je zlepené, si aspoň vyskúšam lakovanie.
Tááákže, model odporúčam naozaj skúseným modelárom, ktorý chcú vyslovene túto kamufláž tohoto pilota a vedia sa vysporiadať s nepresnosťami. Ja som na to ešte nedorástol.
Poprosím teda mistera moderátora o presun do vrakov (alebo to tu nechaj ako memento
).
m.
Došiel som do stavu, že ďalej sa už nedá a prvýkrát vzdávam boj.
Na prechode za kokpitom mi nesadla kresba kruhu a povedal som si dosť. Ako som písal, na tom, čo je zlepené, si aspoň vyskúšam lakovanie.
Tááákže, model odporúčam naozaj skúseným modelárom, ktorý chcú vyslovene túto kamufláž tohoto pilota a vedia sa vysporiadať s nepresnosťami. Ja som na to ešte nedorástol.
Poprosím teda mistera moderátora o presun do vrakov (alebo to tu nechaj ako memento
m.
Ahoj.
To myslíš vážne?
Neondej sa a pekne pokračuj. Pristrihnem, prebrúsim, nad lepím, premaľujem, do maľujem a pokračujem. Ja tiež niekedy čarujem aby som zachránil model. Mohol si to od fotiť, že či je to až také hrozné.
To myslíš vážne?
Neondej sa a pekne pokračuj. Pristrihnem, prebrúsim, nad lepím, premaľujem, do maľujem a pokračujem. Ja tiež niekedy čarujem aby som zachránil model. Mohol si to od fotiť, že či je to až také hrozné.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.