TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko ZA
Re: Stretko ZA
Nakoľko sa tu už dva týždne ani neťuklo, skúsim čo, to spraví. Blížia sa prázdniny, stihneme ešte raz sa stretnúť, či to už necháme len na nejakú súťaž? 
ja chodim dennodenne do práce, u mňa sa nič nemení
Tento tyzden nemozem koli smene v praci. Buduci by to slo.
Vrso, možno neuveríš, ale aj ja chodím dennodenne do práce, a ak budem mať "šťastie", a "nestane" sa mi infark, alebo nejaký pracovný úraz (alebo aspoň nevyliečiteľná choroba, a aj tá len v konečnom štádiu) tak ešte minimálne 25 rokov budem musieť chodiť.
Ale narážal som na dovolenky, lebo viacerý pôjdu či už s partiou alebo tí "šťastnejší" s deťmi (mnohý aj s vlastnými
) a už to bude problémik kúsok väčší skoordinovať, ale asi aj mne by viac vyhovoval budúci týždeň.
Vrso to myslel, tak ze u neho je to jedno, moze hoc kedy. Ja by som mohol skor tento tyzden. Buduci to je tak 50/50.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
myslel som to tak ako píše serpens
Ja som ho pochopil, len som si uvedomil aké "svetlé zajtrajšky" na mňa čakajú, a to ešte mám doma dve dcéry! 25 rokov do dôchodku (čo mimochodom tiež nie je výhra) a za 7-8 rokov začnú dcéry dospievať! To žlčníkové kamene, je len prechádzka ružovým sadom! A keď si to prenesiem na neho, tak 39 rokov (ako hovorí náš "top umývač" áut : "bez nehy", alebo "nepodmienečne"
)do dôchodku, to jedného až prejde chuť! Závidieť mu síce môžem ešte tú "prácu" na tých jeho dcérach, ale inak...
Voľajaká "depka" ma "drapla". Sorry..
Voľajaká "depka" ma "drapla". Sorry..
Teraz ma zas drápe nejaká depka, ale z toho že sa tu už nikto neozval.
To nemá nikto záujem sa stretnúť? Či som všetkých "oplašil" tým nepodareným vtípkom? 
stanov termín aby sa mohli vyjadriť
Streda 10.6. Margaréta je tam ešte v kalendári napísané, inak bezvýznamný deň. Ale kľudne sa môžeme stretnúť aj iný deň.