Nič-menej sa mi podarilo tento kostolík zbúchať dokopy za cca 1,5 hod. (z toho takmer 1 hodinu som hľadal stromček, pretože pri prerábaní bytu som ich niekam založil aby sa nestratili
Jedine pravú stenu som nechal nepodlepenú, pretože čelná stena bola akási krivá, pravdepodobne pri prestavbách sa majstrom murárom nedarilo celkom podľa predstáv.
Inak všetko pasovalo ako má napriek teda značne poskrúcanému pôdorysu kostolíka. Jediný problémik nastal so strieškou apsidy. Nemôže za to ale juraig, ale ja, pretože pod vplyvom antireumatík a iních anti oblbovákov, som mal v pláne podliepať aj tú, ale akosi mi došiel kores a bolo ako sa vraví " vymalované"
Tu to vidno:
Tu to vidno asi najlepšie:
A ešte fotečka oboch protagonistov:
A takto nejako mám v pláne to založiť do vytrínky:
Čo k tomu dodať. Potešilo ma doplniť do zbierôčky ďalší Slovenský kostolíček, aj keď neviem prečo sa mi zdá že som kdesi na fóre čítal, že pôvodný zámer bol urobiť kostolíček aj s interiérom. Druhý kostolík sv. Michala Archanjela z Dražoviec musím najskôr nascanovať a opraviť "okienka" na veži lebo tam mám vytlačené akýsi polkruh a čiaročky a nedotiahnuté tvary otvorov na veži.