TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Sd.Kfz. 173 Jagdpanther /GPM/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: Sd.Kfz. 173 Jagdpanther /GPM/ 1:25
Uz som to tu niekde pisal, ale ak chces take pekne gulicky tak tie sa nachadzaju bud v malych sackoch ked kupis nove topanky, alebo vo vrchnakoch od sumivych tabliet. Myslim, ze v oboch pripadoch ide o silikonove gulicky ktore pohlcuju vlhkost. A nemusis nicit prepisky.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
pozerám sa na 2D model na stole a po vzhliadnutí týchto fotiek ho znova odkladám, tvoj model je spracovaný neskutočne... snáď sa mi ho tiež podarí takto precízne spraviť, no nie teraz moje uznanie
Tak po dvou letech trochu popojedem s kompletací. Nejprve motor, u kterého jsem se kvůli tomu potrubí pěkně zasekl, po studiu desítek fotek mě přestalo bavit vymýšlet detailní drátkování a zvolil jsem nejjednodušší řešení, jen ty tlusté trubky okolo, v modelu je to jinak navržené zcela mimo realitu.

Dále interiér, v modelu chybí stanoviště velitele s ovládáním děla, tak jsem si je podle dostupných fotek vyrobil, to mě bavilo a mám z něj radost. Koukám, že mi letí opěrátko ke straně, nevadí, ještě není přilepené, stejně jako podstavec děla, kvůli následnému napasování do předního pancíře. Ještě jsem tam přidal sedačku pro radistu. Držák periskopu je vytištěn obráceně, ale to není nic fatálního.

Přední pancíř před nalepením a jen tak pro radost dvě fotky s hlavní nasucho:

Příště zadekluju boky a nalepím obšívku, snad sedne geometrie, aby byla sundavací střecha a kryt motoru. Pěkný den přeju

Dále interiér, v modelu chybí stanoviště velitele s ovládáním děla, tak jsem si je podle dostupných fotek vyrobil, to mě bavilo a mám z něj radost. Koukám, že mi letí opěrátko ke straně, nevadí, ještě není přilepené, stejně jako podstavec děla, kvůli následnému napasování do předního pancíře. Ještě jsem tam přidal sedačku pro radistu. Držák periskopu je vytištěn obráceně, ale to není nic fatálního.

Přední pancíř před nalepením a jen tak pro radost dvě fotky s hlavní nasucho:

Příště zadekluju boky a nalepím obšívku, snad sedne geometrie, aby byla sundavací střecha a kryt motoru. Pěkný den přeju
Tak to je parádne toto
keď si odmyslím koľko chýb (vzhľadom k realistickosti) ten model má ( viem prečo som ho predal Lowimu
) tak je to pastva pre oči, retuš, čistota a všetko. Do očí mi však dosť bije rozdielny priemer krku nábojnice a granátov, v tej mierke je to naozaj dosť. Viem, že si to chcel pekne spraviť zo špajdlí aby to bolo bez spojov ako v modeli, ale mohol si to nejako povymýšľať
. Ja to robím normálne navinutím a nalepením papiera na špajdľu do požadovaného priemeru a potom sa to dá normálne brúsiť, impregnovať a farbiť 
Live hard, ride easy.
Ahoj, tak nad tímhle jsem se vůbec nezamýšlel, dík za podnět, samozřejmě máš naprostou pravdu, měl jsem papír rozdělit. Teď už je to jedno, až budu patlat další náboje, budu vědět. Ikarus: to vůbec není špatný nápad, díky, aspoň ušetřím práci s patláním nové hlavně. Kečup: díky, konkurence je třeba to je jasné. Vasik1: dík, návrat krála teda nevím, to jsou jiní borci, ale jsem taky rád že zas něco lepím. Jinak koukal jsem, že jsi tuhle obludu taky rozjel, pokročil jsi nějak?
to admin: stala se asi nějaká chyba, při odesílání příspěvku mi vypadlo připojení a zmizeli tři příspěvky pánů výše, je to možné?
to admin: stala se asi nějaká chyba, při odesílání příspěvku mi vypadlo připojení a zmizeli tři příspěvky pánů výše, je to možné?
Nezmizli, len su v inom vlakne......zmizeli tři příspěvky pánů výše, je to možné?
Pohoda...
A je vidno, ze za tie dva roky sa ti ruky nezacali triast.
mas to pekne spravene,nezabudni na antenu a sietky na vetrakoch motora