Zdravím vás,
tak po 4 měsících můžu zahlásit:Tatra je
HOTOVÁ.Stavbu jsem si opravdu užil.Pro ty,co by si ji chtěli postavit,doporučuju hodně trpělivosti a sledovat návod.Ono přece jenom je to i s radlicí nějakých 1000 dílů.A co za 195Kč dostanete?Opravdu vymakaný a detailní model,na kterém si dal autor záležet.Při představě,že reziňák tohohle auta stojí 25x tolik,je pro mě volba,dát si tenhle model někdy v budoucnu ještě jednou z papíru jasná.
Na chyby autora jsem v průběhu stavby nenarazil.Snad jen sedačky,jak jsem psal v předchozích příspěvcích,ale to je snadno napravitelný.Zbytek chyb jsem si vyrobil sám.Jsem rád,že jsem to dal do kupy tak,jak to je.Tak doufám,že se vám bude výsledek líbit.
Tady jsou ještě fotky ze stavby radlice.

Stavba radlice taky proběhla v pohodě,ale druhou jen tak neplánuju.Ještě teď se mi klepou ruce ze sestavování

.
Jinak Tatra je ještě bez plachty.Předchozí 3 pokusy nedopadly dle mých představ.Ale až budu dělat fotky do galerie,tak už bude plachta nahozená.
A tady je výsledek mýho snažení:

Děkuju všem,kteří sledovali stavbu a radili a panu Doktorovi za pár bezesných nocí

. Další model ještě promejšlim,ale zase brzo se s nějakou stavbou ozvu.Toť z tohoto vlákna vše.
Zdraví jari.
Práce zmrvená,ale hezky natřená,ta se vždycky prodá.
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4