TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
KrAz 255b /Renova model/ 1:25 - SpiDeR vs. Rado-Wan
Moderator: Oliver
Re: KrAz 255b /Renova model/ 1:25 SpiDeR vs. Rado-Wan
pekne veru pekne.len by som sa chcel opytat,ci sa to da postavit aj bez premalovavania (klasicka retus)
je to krásny model. Len škoda že to ideš zaješpiniť........ 

[col]%|[/col]
Dá sa to samozrejme aj retušovať, ale ...
http://www.postimage.org/gx28Ws10-9e227 ... dd79ce.jpg
.. je to také ... suché ..
Rado: to je tak krásne hladké...to si musím pohladkať
http://www.postimage.org/gx28Ws10-9e227 ... dd79ce.jpg
.. je to také ... suché ..
Rado: to je tak krásne hladké...to si musím pohladkať

patero : nič sa až tak neboj, viem aj keď podvozok vyzeral že to bude ,,brudne,, jak hovado, tak až také ,,brudne,, to na karosérií nebude len tak decentne okrajovo, sak uvidíš
SpiDeR : len sa tu nevzrušuj
no jo tá kvalita foto (Aah jaj...)
EDIT : tak čo sa korby týka, tak korba je už natretá konečným náterom. Čaká už len na patinu ktorá príde čo nevidieť... uvidím ako budem stíhať, ale chcel by som zajtra, no už dnes dorobiť také piplačky na korbe ako smerovky, svetlá a pripevniť zadné vrátka na korbu aj s ,,lancom,,. Plachta? no to bude zabáva. Určite ju spravím no kedy? to naozaj neviem. dúfam že ešte dneska ju začnem...keď sa podarí. tak by mal nasledovať hasiaci prístroj a tak samotná podložka. Samotné blatenie príde zároveň z podložkou, keď sa rozhodnem aký odtieň blata použijem, aj keď už na podvozku nejaké blato je, nieje to konečna podoba farby blata!!! A k nákladu: ešte nie som rozhodnutý či nejaký použijem...
Ták som sa tu zase rozpísal. Aspoň som vám priblížil secko čo by a ako malo nasledovať vo výrobe tohto modelu. Možno to do týždňa stihnem
aaa skoro by som zabudol, dneska som spravil aj prvú kladku na skrinku na náradie.
No nejaké to lepšie foto už dnes (keď sa podari).
SpiDeR : len sa tu nevzrušuj
no jo tá kvalita foto (Aah jaj...)
EDIT : tak čo sa korby týka, tak korba je už natretá konečným náterom. Čaká už len na patinu ktorá príde čo nevidieť... uvidím ako budem stíhať, ale chcel by som zajtra, no už dnes dorobiť také piplačky na korbe ako smerovky, svetlá a pripevniť zadné vrátka na korbu aj s ,,lancom,,. Plachta? no to bude zabáva. Určite ju spravím no kedy? to naozaj neviem. dúfam že ešte dneska ju začnem...keď sa podarí. tak by mal nasledovať hasiaci prístroj a tak samotná podložka. Samotné blatenie príde zároveň z podložkou, keď sa rozhodnem aký odtieň blata použijem, aj keď už na podvozku nejaké blato je, nieje to konečna podoba farby blata!!! A k nákladu: ešte nie som rozhodnutý či nejaký použijem...
Ták som sa tu zase rozpísal. Aspoň som vám priblížil secko čo by a ako malo nasledovať vo výrobe tohto modelu. Možno to do týždňa stihnem
aaa skoro by som zabudol, dneska som spravil aj prvú kladku na skrinku na náradie.No nejaké to lepšie foto už dnes (keď sa podari).
ved lepime pre radost 
no tak dneska som spravil kus práce! dokončil som korbu. Chyba už len plachta, náklad, blato, hasiaci prístroj a samozrejme podložka.
Fotky sú fotené pri umelom osvetlení takže skresľujú aj farbu na celom krazovi...
Toť foto:

No a ešte otváracie zadne vrátka v troch rôznych polohách:

ah jaj...
Fotky sú fotené pri umelom osvetlení takže skresľujú aj farbu na celom krazovi...
Toť foto:
No a ešte otváracie zadne vrátka v troch rôznych polohách:
ah jaj...
ved lepime pre radost 
Som zvedavy na uplny finis! Obaja tu predstavujete paradne modely.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
No takže takto zatiaľ....
Včera :

Dnes :

A tuto som skúšal neviem akú nejakú vyschnutú trávu ... ale to je len skúška, nemal som viac špagátu ( iný ako som použil na zelenú trávu )
špagát ešte budem mať večer asi od mamy, takže to dorobím, len či to môžem kombinovať so zelenou trávou ... chcem niečo také ako tuto:
mám to miešať ?
A na záver jeden lístok

Včera :
Dnes :
A tuto som skúšal neviem akú nejakú vyschnutú trávu ... ale to je len skúška, nemal som viac špagátu ( iný ako som použil na zelenú trávu )
špagát ešte budem mať večer asi od mamy, takže to dorobím, len či to môžem kombinovať so zelenou trávou ... chcem niečo také ako tuto:
mám to miešať ?
A na záver jeden lístok
Ta ne !?
Tie listy si kupoval, alebo vyrobil?
Tie listy si kupoval, alebo vyrobil?