TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
T-34/76 /Halinski/ 1:25 - by petopato
Moderator: Oliver
Re: T-34/76 /Halinski/ 1:25 - by petopato
Mesiac dva na balkone a vzdusna vlhkost to znici, staci aby raz zaprsalo 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
ked niesi spokojny, tak existuje noblesna metoda rozdupania
podla mna to vyzera v pohodke 
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Mne sa to paci aj takto! Zalezi len na tebe, ci chces tank fungl novy, resp. po celkovej GO alebo ojazdeny.
A este drobna pripomienka: sem tam na korbe (hlavne na boku- 3. fotka) vdim nedostreknute miesta. Zrejme si nepouzil ziadnu zakladovku alebo surfacer, ten v takychto pripadoch lepsie zvyrazni nedostreknute rohy a podobne miesta. A viem, ze blesk je ku...a , preto pisem ze je to fakt len drobnost.
A este drobna pripomienka: sem tam na korbe (hlavne na boku- 3. fotka) vdim nedostreknute miesta. Zrejme si nepouzil ziadnu zakladovku alebo surfacer, ten v takychto pripadoch lepsie zvyrazni nedostreknute rohy a podobne miesta. A viem, ze blesk je ku...a , preto pisem ze je to fakt len drobnost.
ahoj pekne si sa popasoval hlavne tie pásy klobuk dole 
Mali sme aj na vojne T34-ku na tokom betónovom piedestále a raz do roka sme na ňu nanášali čerstvú farbu a tiež sa trochu leskla, ale nechcel by som dať Vasikovi zámienku aby si kopol 
ked niesi spokojny, tak existuje noblesna metoda rozdupaniapodla mna to vyzera v pohodke
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
No vidím, že narozdiel odo mňa, máš čas lepiť...
...a môj názor na metalízovú bojovku poznáš
je to tank a nie Ferrari 
...a môj názor na metalízovú bojovku poznáš
ale Porsche áno
, enem ho našolíchaj, nehambi sa
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Tak jestli bych mohl přispět trochou do mlýna. Model je to parádní a pokud je na to dán lesklý lak, co kdybys kdybys udělal podstavec ve tvaru toho zmiňovaného piedestalu a ten tank na to posadil, myslím, že by to mohlo být docela zajímavé řešení. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
tiež som nad tým uvažoval, ale zle sa to skladuje a ani nemám skúsenosť s podobnými experimentmi, takže zatiaľ je to v rovine teórie...pokud je na to dán lesklý lak, co kdybys kdybys udělal podstavec ve tvaru toho zmiňovaného piedestalu a ten tank na to posadil,
Tak som to konečne po takmer dvoch rokoch dokončil
Na deviatej fotke je vidieť ako som pricvikol vežou anténu